Satanael Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 2008 itibari ile satısa sunulan ıkco markalı araba günlerdir kafama takılmakta... Özellikleri bakımından bircok orta sınıf arabayı geride bırakmakla beraber şatış fiyatınında normal rakamların altında olması cok ama cok daha bi cazip geliyor.. http://otomobil.tr.msn.com/ikinciel/detail.aspx?sid=1088579 genel özellikleri: STANDART ÖZELLİKLER - 1.6. 110 H.P. Peugeot Motor - A.B.S. Fren Sistemi - Air Bag - Klima - Yol Bilgisayarı - Elektirikli Ayarlanabilir Koltuklar - Cd- Mp3 Player - Arka Park Mesafe Sistemi (Sensörleri) - Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit,Alarm - Uzaktan Kumandalı Bagaj Açılımı - Elektirikli Dört Cam - Elektirikli Yan Dikiz Aynaları - Isıtıcılı Yan Dikiz Aynaları - Ahşap Ve Metal Efektli Ön Konsol Kaplamaları - Ön, Arka Kol Dayanakları - Ön, Arka Sis Farları - 15 Çelik Jantlar(Speedline) - 500lt. Arka Bagaj Hacmi OPSİYONEL ÖZELLİKLER - Deri Döşeme anahtar teslim fiyayı : 19,990 ytl Fakat bu arabayı yakından görenleriniz yada deneyenleriniz varmıdır? Sorun vb. şeyler yaratırmı? Yedek parça gibi konularda nasıl bir servis saglamakta? Genel görünüm olsun özellikler olsun gayet güzel durmakta..günlerden beri kafama takılmakta fiyatına göre cok ama cok güzel bir araba. fakat birde bilenler varsa onlardan bi bilgi edineyim dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 firmanın sitesi böyle. Sanırım İran'ın "şahin"i gibi bişeymiş bu. Acaba hangi firmanın hurdalarından yapıyolar :D edit: anlaşılan peugeot hurdalarından yapılıyo :P fransız olmasını bekliyodum gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Ikco değilde Samand olarak biliniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Samand mış, tataymış, ssangyongmuş... Böyle son zamanlarda piyasaya ithalat çılgınlığı döneminde çıkmış, adı sanı üretildiği yer dışında hiç bi yerde duyulmamış markalara para vermeyin yazıktır... 2. elde kalır elizinde patlarsınız. son sahibi siz olursunuz donanımları ne kadar cezbedici olursa olsun kalitesiz arabalar bunlar, sıkıntı yaşarsınız... güvenlik desen o ne derler... servis ağıymış yedek parçaymış bulamazsınız. bu araçlar bugün var yarın ithal edilmiyor olacaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 İrandaki fabrikaları senelerden beri üretime devam etmekteymiş..Ayrıca tek catı altında 4 firmanın üretimi bulunmaktaymış.. Benz truck Hyundai truck Peugeot ve bi firma daha vardı adını unuttugum.. Zaten peugeot bantları ile aynı bantlarda üretimi yapılmaktaymıs ayrıca dacia gibi 0 dan üretilmeyip 405 kasası üzerine geliştirilerek yapıldıgı icinde daha iyi olarak diyorlar nette arastırmalarıma göre..Yani Dacia ile kıyaslamak pek mümkün degil diye yazmıs birisi.Ab kurallarınada uygun diyorlar.firma suan icin en az %30 Yedek parca saglama zorunlulugu varmıs ab kuralları icin. (örn.100 araba geldiyse 30 tanede yan kapı yan camurluk vs. gibi) ama araba hakkında daha pek bi adam gibi yorumda yok.. en azından yakından gören binen test eden varmı onu merak ediyorum.. 60 aya kadarda banka kredisi veriliyor ayrıca.. İkinci elde evet para edermi orası ayrı. ama özellik olarakta aynı özellikleri saglayan ismi duyulmus bi firma arabasına 50 bin ytl verecegim yere 20 bin ytl ile bu arabayı almak daha makul gibi geliyor suan icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 20 milyara gider bi corsa felan alirim 2. el :) cok aldanmamak lazim bu fiyatlara bide o arabada kaza yapmak var allah korusun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Aynı özelliklerde 1.6 golf alsan 50k YTL ye, 5-6 sene sonra gene en az 45k YTL ye satarsın.... samand al 20k YTL ye, 5-6 sene sonra evinin önünde süs olarak kullanırsın... ya da hurdacı geçer, ona verirsin bi kaç plastik kova ve mandal karşılığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 asiri kotu bir araba oldugunu sanmiyorum. kasa olarak 405 baz alindiysa biraz eski bir teknoloji. oyuncak sayisini biraz arttirarak cezbetmeye calismislar o nedenle. ama muhendislik ve guvenlik olarak cok bir sey beklemeyin. ama oyle yerden yere vurulacak bir kotulukte oldugunu sanmiyorum. zaten oturmus bir pazara yeni bir marka olarak ustelik ucuz segmentten penetre etmeye kalkinca ve marka imajinin da hic olmadigi dusunulunce direk arkani don kac sinyali veriyor. yoksa o kadar kotu degildir bence. ancak benim derdim iran uretimi olmasi. canim hic iran a sermaye aktarimi yapmak istemiyor. super bisi de getirseydi samand gene alacak degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 MrMarvelous said: Aynı özelliklerde 1.6 golf alsan 50k YTL ye, 5-6 sene sonra gene en az 45k YTL ye satarsın.... 5-6 sene o araba 25 milyar en fazla.. hatta okadar bile etmez.. sanırım araba piyasasından haberin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 MrMarvelous said: Aynı özelliklerde 1.6 golf alsan 50k YTL ye, 5-6 sene sonra gene en az 45k YTL ye satarsın.... 5-6 sene o araba 25 - 30 milyar en fazla.. hatta okadar bile etmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 1 kere dedin ok, 2. neye ki? hızını mı alamadın :) Marv. mıknatıs gibi de çekiyosun böyle yorumları sen de:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Valla ya. Turuncu temadan mı nedir bütün antipatikler doluşmuş bu foruma, ne yazsam gıcık gıcık cevap atıyolar... iyi kardeşim yok benim araba piyasasından haberim git Samand al güle güle kullan, yarın öbürgün yolda kalırsan ya da kazada geberirsen ya da bacağın koparsa ağlama ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 onu demiyodum ya, illa böyle yorum alacak bişeyler yazıyosun dikkat etmeyip. Direkt girişmişsin ben gaz vermişim gibi. sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ahuahua Hand efsane gaz vermis gibi oldun :D ama Marv'in ozelligi bu, gercekten miknatis gibi adam.. ters bisi de solemio ama nieyse bole oluo.. ikinizde bilmionuz piyasayi !! 45 de etmez 25 de .. 35 eder :P keh keh keh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 50 den 45 kafadan attım ama 35 e golf al, 5 senesonra gene 28-30 a satıyosun... hem değer kaybetmeyen bi araba, hem de malum ülkemizin ekonomisi enfolasyon dağ gibi... o yüzden kabaca aldığın fiyata satmayı başarıyorsun arabayı deniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Selam, MrMarvelous said: ...bütün antipatikler doluşmuş bu foruma... Sonuna kadar katılıyorum. Ben yorumu az daha ileri taşıyıp, ağzından çıkanın nereye gittiğinden habersiz insanlar da olduğunu söylüyorum. Ikco denen şeye para bağlamak kumar oynamakla eğ değer bana göre; tutarsa ne âlâ ama tutmazsa yandı keten helvam :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 MrMarvelous said: 50 den 45 kafadan attım ama 35 e golf al, 5 senesonra gene 28-30 a satıyosun... hem değer kaybetmeyen bi araba, hem de malum ülkemizin ekonomisi enfolasyon dağ gibi... o yüzden kabaca aldığın fiyata satmayı başarıyorsun arabayı deniyor... Deger kaybi konusunda haklisin. 5-7 bin ytl deger kaybeder golf 5 yilda. Şunu unutmayalım halkımız ne kadar ucuz varsa ragbet eder. Samand satar burada ama kim alır onu bilemem. Iran ve çin her türlü şey üretme çabasında oldugu için samand in ilerde suv lari cikarsa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bildiğim kadarıyla eski peugeot 306'nın hurdalarını coverup ediyorlar:) sakın bu arabayla bişi düşünme:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Selam, Güneydoğu alır. Parça sorunu pek yaşamazlar İran ile ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bize gelirse tabiki taksiciler alir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Valla bende kırıcı olmayım diye bişey yazmadım ama daha önce bi konuda "Bizim millet ucuz kalitesiz mala bayılır. Bu ucuz araba haberleri benim siteye onlarca kişi samand, mahindra diye arayarak geldi" demiştim. 20 bin YTL'ye ikinci el Corsa falan almanı tavsiye ederim. Elektrikli koltuklar, Deri Döşeme falan gibi şeyler zaten üst sınıf araçlarda bulunur. E bununda bi sebebi olmalı o deri değil vinleks veya deri görünümlü sünger püskürtme falandır :) Çin malı motorların ABS frenleri gibi olmasın bu donanımlar? Türkün biri ABS markasını tescil edip ABS marka frenler üretmiş ve motorlara takmış. Motoru alırken ABS fren sistemi var sanıyor insanlar. Bununki de biraz garip A.B.S Fren Bu arada henüz SUV'u yok ama Limuzini var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 at arabasına suspansyon tak daha kaliteli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Sintisyzer said: at arabasına suspansyon tak daha kaliteli olur 405 platformu o kadar kotu bir platform degil, abartmayalim. dusunun 1.4 motorlu abs si bile olmayan capraz frenli cd calar opsiyonel olan pug206 lara 25 milyar para saydi bu ulke yillarca. onunla bir duvara girseniz kesin gidersiniz.cok uzun zaman oncesinden de bahsetmiyoruz, 2-3 sene. sonra utandilar da abs yi standart yaptilar, ama baska guvenlik ekipmani falan yoktu. hava yastigi konusuna hic girmiyorum. konuya donersek eger, muhendislik olarak cok parlak seyler beklemeyin samand dan uretici olarak. para vermeye ne gerek var dediginiz tum o bmw ler o audiler o mercedesler o opeller vb ler sadece marka imaji ile o fiyatlara vurmuyorlar, sadece guvenlik ekipmani arge leri samand in tum butcesinden fazladir. bu arac 19 milyardan fazlasini hakeder baska bir marka altinda olsa. isin dogrusu bu. ama yine de kaliteli bir arac degil. ben uzak durulmasi taraftariyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar