Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Ilginç olan onca council kill inde Madness of the Betreyar ilk defa düştü dün, anca alabildim :) Cursed vision of sargearas ve MH halen yok :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Madness 4 ayda bir kere düştü bize de. Cursed Vision 4-5 kere shard da bir o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 attune olmamıs enhancement shaman almaz mısınız :) off ya hardcore oyuncu oldum ama bi hardcore guild bulamadım :/ enhancement zaten almıyolar, almayınca da attune olamıyoruz, olamayınca da yine guild bulamıyoruz :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 yemem ben ilidyan falan istemem..kalsın ööhh onun yerine kokoreç yerim fsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar