sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 forumda aradim ama bulamadim 2. el kitaplarlin satisiyla ilgili bi topic. acildiysa yonlendirirseniz sevinirim. neyse.. elimde 2. el yabanci-turkce ders kitaplari war. bunlari belli bir para karsiliginda werebilicegim bir yer bilen war mi istanbulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 kitap listeni yaz belki burdanda alacaklı çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Kadıköy'de Akmar pasajında satabilirsin. Kitap listeni yazarsan ben de bi göz atmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 1) Psychologie - Edith Konency, Maria-Luise Leitner 2) Le Petit Prince - Antoine de Saint-Exupery 3) Moment Mal Lehrbuch2, Arbeitsbuch2 (ikisinden de 2ser tane war) 4) Moment Mal Lehrbuch3, Arbeitsbuch3 5) Campus methode de francais 1 - Jacky Girardet, Jaques Pecheur 6) Campus cahier d'exercices methode de francais 1 7) Language in Use Intermediate Classroom Book/Self-Study Workbook - Doff & Jones (Cambridge) 8) Langenscheidt Taschenwoerterbuch Franzoesisch-Deutsch/Deutsch-Franzoesisch simdilik bu kadar. daha sonra SAT we AP kitaplari da ekleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 SAT, AP, Toefl kitaplari 1) Peterson's - Toefl Success 2000 2) Barron's AP Biology 3) Barron's SAT II Biology E/M 4) Barron's AP Calculus 5) Barron's SAT II Math Level IC 6) Barron's SAT I 21st Edition 7) Barron's SAT 22nd Edition 8) REA SAT II German Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Kadıköy'de Akmar pasajı nerede? bn avrupa yakasinda oturuoyorum da. tarif edebilecek olan war mi? bir de oraya o kadar kitapla gidince almamazlik ederlerse harakiri cekerim bosuna tasidim diye. bu kadar kitaba ne kadar para wericekler fikri olan war mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yılları eskiyse çok bi para vermiyolar ya değmez gitmene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kadıköy'de kime sorsan akmar pasajını gösterir, yer olarak PTT'nin arkası diye geçiyor. Veya alkım kitabevinin arkası olarak da tarif edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar