sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 forumda aradim ama bulamadim 2. el kitaplarlin satisiyla ilgili bi topic. acildiysa yonlendirirseniz sevinirim. neyse.. elimde 2. el yabanci-turkce ders kitaplari war. bunlari belli bir para karsiliginda werebilicegim bir yer bilen war mi istanbulda?
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 kitap listeni yaz belki burdanda alacaklı çıkar
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Kadıköy'de Akmar pasajında satabilirsin. Kitap listeni yazarsan ben de bi göz atmak isterim.
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 1) Psychologie - Edith Konency, Maria-Luise Leitner 2) Le Petit Prince - Antoine de Saint-Exupery 3) Moment Mal Lehrbuch2, Arbeitsbuch2 (ikisinden de 2ser tane war) 4) Moment Mal Lehrbuch3, Arbeitsbuch3 5) Campus methode de francais 1 - Jacky Girardet, Jaques Pecheur 6) Campus cahier d'exercices methode de francais 1 7) Language in Use Intermediate Classroom Book/Self-Study Workbook - Doff & Jones (Cambridge) 8) Langenscheidt Taschenwoerterbuch Franzoesisch-Deutsch/Deutsch-Franzoesisch simdilik bu kadar. daha sonra SAT we AP kitaplari da ekleyebilirim.
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 SAT, AP, Toefl kitaplari 1) Peterson's - Toefl Success 2000 2) Barron's AP Biology 3) Barron's SAT II Biology E/M 4) Barron's AP Calculus 5) Barron's SAT II Math Level IC 6) Barron's SAT I 21st Edition 7) Barron's SAT 22nd Edition 8) REA SAT II German
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Kadıköy'de Akmar pasajı nerede? bn avrupa yakasinda oturuoyorum da. tarif edebilecek olan war mi? bir de oraya o kadar kitapla gidince almamazlik ederlerse harakiri cekerim bosuna tasidim diye. bu kadar kitaba ne kadar para wericekler fikri olan war mi?
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yılları eskiyse çok bi para vermiyolar ya değmez gitmene.
Head Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kadıköy'de kime sorsan akmar pasajını gösterir, yer olarak PTT'nin arkası diye geçiyor. Veya alkım kitabevinin arkası olarak da tarif edilebilir.
Öne çıkan mesajlar