SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 hata kodu yukarıda , sorunu nasıl düzeltebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Aynı sorunu bende aldım :S Bi an net gitti geldi o sırada bağlantı kesilince msnde uçtu. Login olmaya kalktığımda bu hatayı veriyo. İşin ilginç yanı fake msn adresim ile login olabiliyorum ama primary nitelikli adresim ile giriş yapamıyorum :S Hatanın kendisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ebuddy kullanın ben onla giriorum şu anda msn de sorun var. www.ebuddy.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 makinenize reset falan atın denyin ben sorunsuz açtım gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Reset falan kesmedi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yok genel sorun. sizle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bana da olmaya başladı şimdi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 garip sorun 10 kere koparıp bağladım benim makina giriyor yan masadakiler giremiyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Makina ile alakalı bişey olduğunu sanmıyorum. Aynı makinada esas adresim ile bu sorunu yaşarken fake adreesim ile login olailiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 dün akşam bütün Pclerde sorun vardı sadece sizde değil ama artık düzeldi ? rahat olun sorunu hallettin:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bugün bende de aynı sorun başladı. ghost la backup'a geri dönüm açıldı, 10 dk. sonra tekrar aynı hata almaya başladım. çok ilginç :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 aynı sorun bendede oldu dier msn adresim diz ustunde acılmıyor fakat masaustunde acılıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Bende de benzer bi hata çıktı, yardım seçeneği çıktı ona tıklayıp live id'mi yeniledim öyle düzeldi sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 nası ya o.O msn açılmıyo giremiorum, farklı farklı tomarla hata kodu verip duruyo. sanırım oturumu kapamadan direk makineyi kapattım diye oldu eminim. hissettim çünkü. lan dedim oturum kapamadım, içimde kötü bi his var bak açılmicak bi daha. valla açılmadı. aha da şu hatayı verdi bi de: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 1 saattir 80048820 hata koduyla uğraşıyorum ancak çözdüm. şu kaynaktan faydalanarak: http://www.microsoft.com/communities/newsgroups/en-us/default.aspx?dg=microsoft.public.tr.msn.messenger&tid=0ec9454c-079b-40a1-bc67-c369c635b10f&cat=tr_TR_27ae203a-10fa-49d4-8166-9ff966a1dc23&lang=tr&cr=TR&p=1 belki burada bir şeyler bulabilirsin ama alakasız da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ben msn sistem sınamasını çalıştırdım, sınadı sınadı, sistem dosyası hatası falan gösterdi. netten araştırıyodum ki onar diyim bakalım ne yapcaık dedim (normalde onarmaz çünkü heh). onardı açtı o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 hehe geçmiş olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 1 saattir ben de burtoeskin dediği hatayla cebelleşiyordum kine yaptıklarını yaptım , işe yaradı , mutluyum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Çalıştıra regsvr32 Softpub.dll yazdım düzeldi bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hata kodunu google a yazın cıkıor ne oldugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bekleyeceksiniz sanırım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar