LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Telekom bu dediklerinin hepsini yapar ama acısını servis sağlayıcılardan ve onlarda müşterilerinden çıkarır . Arkası sağlam olmayan servis sağlayıcıların çoğuda kapanacakdır . İşallah yanılırım ve Türkiyede bilişimi destekleyen insanlarında varolduğunu görürüz .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Manyaklara bak bende sizdemim bende telekom düşmanıyım şimdi gelmiş telekomun hatalarının hesabını bana sormaya çalışsan fln elemanlar war burda :)[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Gene hissediyorum şu saniyeler içindede bir çalışma var !!![signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Başlığı görünce çok korktum ama okuyunca tam tersi oldu :) Nedendir bilinmez downloadlarım hızlanınca çok mutlu oluyorum :)[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Hız güzeldir :) ah bi hızlanalım vızır vızır dolaşalım ortada *!pinglerine bakar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar