Lindoras Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Aramızda herhangi bir guildin, guild masterı ya da web masterı var mı acaba ? Guild web sitesi için kredi kartımı hiç çekinmeden kullanabileceğim güvenilir ve son derece kaliteli hizmet veren ''Yabancı'' bir hosting firması arıyorum. Şu nerdeyse bedavaya hosting verip tıkanmalar yaşanan firmalardan olmasın istiyorum o yüzden fiyat konusunda bir kısıtlama olmadan kalite bazlı tavsiye yaparsanız sevinirim. Aramızda deneyimi olan kişiler olacağını düşünerek bu bölümde sormak istedim. Hatalı başlık olduysa özür dilerim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ben godaddy kullandim baya bi donem, hala daha domainlerim falan orda durur.. baya basarilidir.. hemde paypal gecior.. yani benim tercihim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Godaddy, 10 dolar peşin, aylık 4 dolar mı ne, Hosting + abartı bir domain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 godaddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 http://www.olympos.org/belgeler/godaddy-host/godaddy-ahmakligi-lamerlar-icin-godaddy-subdomain-davs-yontemi-187523.html Godaddy yazdığımda bunu bulunca bi göstereyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar