MrLevie Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ya ben forum yapıyorum ama (okul için) dosyaların hepsini yada 3'e bölünmüş halini upload etmek istiyorum.nası yapıcam?[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 cuteftp denedim not connected oluyo.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 yau yardım edin yau.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
sylvanthas Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ftp erişimin yoksa ss kurallarınca 3er 3er yollıycan brinksterla falan beleşe yatınca öle oluyo[hline] a.k.a necroCannibal ud49
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 249 dosya beah böhühühü[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 klasör klasör yolla ftp olması lazım katlancaksın artık (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 nası olacak o?[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
sylvanthas Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 düzgün bi yer için parayı baymak lazım ;P [Bu mesaj sylvanthas tarafından 21 Mart 2003 23:37 tarihinde değiştirilmiştir]
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ya işte benim dediğim de dandik ama parasız biyer varmı sorusu[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Öne çıkan mesajlar