fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 takvim yıllar mı hızlandı yoksa ne çabuk geçiyor upuzun günler geceler "daha dün gibi" derler ya hani meğer herkes kurarmış böyle cümleler vakit geçmek bilmezdi oysa hangi ara koptu yaprak yaprak takvimler "akarken biriktir" derler ya kasam boş, kalbim kırık, elde yine hüzünler pişman çok pişmanım esasen ama çok korkuyorum ya reddedersen gururdan mı nedendir artık e sen gel kendini alt edersen evimi ocağımı, yuvamın sıcağını yarimin kucağını bıraktım her günahın tadına, dünyanın batağına batacağım kadar battım meğer herkes tanışıyormuş bir gün mutlaka gerçeğin ta kendisiyle insan buna da alışıyormuş insan dayanıyormuş bütün gücüyle söz - müzik: sezen aksu sezen bitirdin lan beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 geri dön geri dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 tamda bunu dinliodum süperdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bu kalmış burda. ayrıca hayat çok boktan lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 e hoşt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ahah resim güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 kız uyumuş kalmış sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar