Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canım sıkılıyo???

serdarankun

Öne çıkan mesajlar

said:
PiNk, 28 January 2004 21:35 tarihinde demiş ki:

=( =( ne dinlemeliyim?
Tavsiyeler...?

Kişisel olarak mı?
Hmm

Katatonia
Anathema
Deftones
Tool
Staind
Stratovarius
A Perfect Circle
Opeth
Iron Maiden
Iced Earth
Creed
Flaw
Fuel
Static - X
Dimmu Borgir
Hatebreed
Fear Factory
Dredg
Echo and The Bunny Man
Drowning Pool
HIM
Hotwire
Ill Nino
Loreena McKennitt
Led Zeppelin
Nightwish
Myslovitz
Nirvana
Placebo
Overseer
Pantera
Portishead
Rage Against The machine
Rob Zombie
Duran Duran
Euryhmics
Gregorian
Guns N'Roses
Hammerfall
Guano Apes
Moonspell
Muse
Sade
Russian Red Army Choir
Seal
Sentenced
Samael
Shadow Gallery
Immortal
Inflames
Marduk
Smashing Pumpkins
Status Quo
Sting
System Of A Down
Velvet Revolver

Ne bileyim =).
Herhangi birini severek dinlesen yeter =).[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
serdarankun, 28 January 2004 21:37 tarihinde demiş ki:
aket-atum burda tv yok, ben bi koşu sana geliim:)

Gel Bursadayım bekliyorum[signature][hline]Aket Atum

Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!

Sosyal ağlarda paylaş

Valla alırım elime kitabımı, koyarım sete Paul Oakenfold ve Tiesto - In Search Of Sunrise 1,2,3 leri, mis gibi okur dinler, arada cips kola veya cips bira ikilisine takılır mutlu olurum.

Ha evde oturmak baydıysa ya atlar taksime veya caddeye giderim arkadaşları ararım falan.

Aslında sinema hastalığım vardır ama arkadaşlarımın çoğunun o olayı yok malsef çok gidilmio..

Tabii evde DvD seyretmek de zevkli ama onun için de bir arkadaş grubu fena gitmez cips ve içecek yanında ;)

Ankaradayken zaten sitede dışarı bi çıktığımda en az 10 15 arkadaşım dışarda olurdu (evet kalabalık bi gruptuk) o zaman sorun olmuyordu asla sıkılmazdım sıkılıcak vaktim olmazdı ama şehir değiştirince insan bir süre zorlanıyor adaptasyon fln, Ah eski günler ah...[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL)

Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'

[Bu mesaj PsycHeDeLIC tarafından 29 January 2004 10:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dayıma canım sıkılıyo dersen vereceği cevap fixtir:
"Git tuvalete ...ünü ..rmakla"

Bayagi bi sansurledim walla anlamak isteyen anlasin..[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy:
Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS
May the force be with the rebels!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 28 January 2004 21:00 tarihinde demiş ki:
imkansız o

ama baya uğraşırsın

canın sıkılıyosa çık dolaş yaa ne bileyim televizyon izle yat uyu

yoo yapılıyo. yapabilenler var yani ama kasmakla kendini yırtmakla alakalı diil öle. lök diye yapıyo ediyolar fln.[signature][hline]G-power a.k.a gehena
werewolf
uin
Sosyal ağlarda paylaş

Bende sıkıldığım söylediğim de anneme falan. "sıkıcan iyidir" "sıkılan yerini tut geçer" Napsın annem de küçükken başını yerdim heralde :))[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

Millet böyle battaniye fln demiş ya, ben şeyi çok özledim, böyle öğrenciyken, dersler fln da bitmişken yani kafa rahatken, yapacak hiç bir iş güç veya bir sorumluluk yokken, sabah tv karşısına geçip gece alınan soğumuş pizza dilimleri ve kola eşliğinde komedi dizileri veya çizgi film :D seyretmeyi....

Şu an ne sorumluluk var? 1) bankanın sınavlarına çalışmam gerekio ama yapamıorum, 2) master tezimi yazmak için kütüphaneye gitmem gerekio yapamıorum, ve öyle içime oturuo ki artık bi kafam rahat dinlenemez oldum :( HELLP![signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL)

Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiNk, 28 January 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
said:
Alexi_Septimus, 28 January 2004 21:30 tarihinde demiş ki:
Opeth - To Bid You Farewell

Bu arada Pink avril falan nedir yani?Avril dinleyenleri almıyoruz buraya biz =).

=( =( ne dinlemeliyim?
Tavsiyeler...?

Dark Tranquillity nın slow parçalarını seviceğine eminim. Mikaelin yada Anna nın sesi daha güzel :)[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...