Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: PiNk, 28 January 2004 21:35 tarihinde demiş ki: =( =( ne dinlemeliyim? Tavsiyeler...? Kişisel olarak mı? Hmm Katatonia Anathema Deftones Tool Staind Stratovarius A Perfect Circle Opeth Iron Maiden Iced Earth Creed Flaw Fuel Static - X Dimmu Borgir Hatebreed Fear Factory Dredg Echo and The Bunny Man Drowning Pool HIM Hotwire Ill Nino Loreena McKennitt Led Zeppelin Nightwish Myslovitz Nirvana Placebo Overseer Pantera Portishead Rage Against The machine Rob Zombie Duran Duran Euryhmics Gregorian Guns N'Roses Hammerfall Guano Apes Moonspell Muse Sade Russian Red Army Choir Seal Sentenced Samael Shadow Gallery Immortal Inflames Marduk Smashing Pumpkins Status Quo Sting System Of A Down Velvet Revolver Ne bileyim =). Herhangi birini severek dinlesen yeter =).[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: serdarankun, 28 January 2004 21:37 tarihinde demiş ki: aket-atum burda tv yok, ben bi koşu sana geliim:) Gel Bursadayım bekliyorum[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdarankun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ya kıza hastayım..bi haftadır yapmadığım kalmadı.maymuna döndüm..sabaha kadar msjlaşıyoruz..bazen iyi, bazen kötü..kafamı iyice karıştırdı..deli etcek beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ooo işin rengi farklıymış[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdarankun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 renk menk kalmadı walla!! soldum kac gündür uykusuzluktan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yahu üşenmeyin yukleyin bg 2 yi gelin multi oyanayalım http://www.paticik.com/forum/view.php?id=66288 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 telefon sapıklığı yap acayip moral bulursun.. diyarbakırı falan ara o tarafın herifleri manyak yerlere yatarsın......[signature][hline]memati...... sustur şu iti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Valla alırım elime kitabımı, koyarım sete Paul Oakenfold ve Tiesto - In Search Of Sunrise 1,2,3 leri, mis gibi okur dinler, arada cips kola veya cips bira ikilisine takılır mutlu olurum. Ha evde oturmak baydıysa ya atlar taksime veya caddeye giderim arkadaşları ararım falan. Aslında sinema hastalığım vardır ama arkadaşlarımın çoğunun o olayı yok malsef çok gidilmio.. Tabii evde DvD seyretmek de zevkli ama onun için de bir arkadaş grubu fena gitmez cips ve içecek yanında ;) Ankaradayken zaten sitede dışarı bi çıktığımda en az 10 15 arkadaşım dışarda olurdu (evet kalabalık bi gruptuk) o zaman sorun olmuyordu asla sıkılmazdım sıkılıcak vaktim olmazdı ama şehir değiştirince insan bir süre zorlanıyor adaptasyon fln, Ah eski günler ah...[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' [Bu mesaj PsycHeDeLIC tarafından 29 January 2004 10:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Dayıma canım sıkılıyo dersen vereceği cevap fixtir: "Git tuvalete ...ünü ..rmakla" Bayagi bi sansurledim walla anlamak isteyen anlasin..[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Valla bu zaten bilindik bir sıkıntı geçirme yöntemidir. Denemedim deneyip başarılı olan var mı :-P[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Aket-Atum, 28 January 2004 21:00 tarihinde demiş ki: imkansız o ama baya uğraşırsın canın sıkılıyosa çık dolaş yaa ne bileyim televizyon izle yat uyu yoo yapılıyo. yapabilenler var yani ama kasmakla kendini yırtmakla alakalı diil öle. lök diye yapıyo ediyolar fln.[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 insanın okuyacağı 6000-7000 sayfa kitabı olunca hiç sıkılmıosun hele bide 2 saat içinde uçağa bineceksen ve hava gayet açıksa mutlu bile olabilirsin benm gibi :) [signature][hline][i]Wow - MM - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 29 January 2004 11:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Hayırdır nereye :)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdarankun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 napim yani ben de bilet alip, uçakla biyeremi gidim:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Git git de yuvarlanmadan düzgün git :D[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' [Bu mesaj PsycHeDeLIC tarafından 29 January 2004 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Bende sıkıldığım söylediğim de anneme falan. "sıkıcan iyidir" "sıkılan yerini tut geçer" Napsın annem de küçükken başını yerdim heralde :))[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bilgisayar oynuyoz :)[signature][hline]HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 sıkı can iyidir içinde kalır :-P *!Kaçar*[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Millet böyle battaniye fln demiş ya, ben şeyi çok özledim, böyle öğrenciyken, dersler fln da bitmişken yani kafa rahatken, yapacak hiç bir iş güç veya bir sorumluluk yokken, sabah tv karşısına geçip gece alınan soğumuş pizza dilimleri ve kola eşliğinde komedi dizileri veya çizgi film :D seyretmeyi.... Şu an ne sorumluluk var? 1) bankanın sınavlarına çalışmam gerekio ama yapamıorum, 2) master tezimi yazmak için kütüphaneye gitmem gerekio yapamıorum, ve öyle içime oturuo ki artık bi kafam rahat dinlenemez oldum :( HELLP![signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: PiNk, 28 January 2004 21:35 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 28 January 2004 21:30 tarihinde demiş ki: Opeth - To Bid You Farewell Bu arada Pink avril falan nedir yani?Avril dinleyenleri almıyoruz buraya biz =). =( =( ne dinlemeliyim? Tavsiyeler...? Dark Tranquillity nın slow parçalarını seviceğine eminim. Mikaelin yada Anna nın sesi daha güzel :)[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar