porsuk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 rak'ta çok önemli bir gelişme oldu. Sünni ve Şii gruplar, Bölgesel Kürt Yönetimi' nin iş ve aş yaratmak için beklediği önemli bir gelirin önüne set çekti. Çok net bir tavırla Petrol Paylaşım Yasası'ndan Bölgesel Kürt Yönetimi'ne verilecek yüzde 17'lik pay için onay vermedi. sünni ve şii ler barzaniye karşı cephe oluyor
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 adam yılların tcrübesi bi yolunu bulur o.
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yahu bi de "lider" olacak. ben hayatimda bu kadar capulcu, bu kadar ozenti bi adam daha gormedim. apache daha iyi bilir isimlerini hani boyle dogan gorunumlu sahinle gezen denyolar var ya. anca kuzey irakta oyle takilan bi odun bu herif.
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 barzaniye degil arkasina bakin irak suratle kutuplasiyor iran sempatizanalri ile amerikan semaptizanlari arasinda cikan bu kutuplasma iyi kullanilirsa turkiyenin isine yarar ama onuda yuzumzue gozumuze bulastiririz aha yaziyorum buraya
Burax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 barzani de karşılık olarak kürtlere soykırım yapıldı tazminat isterik dedi :P
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Viktor said: barzaniye degil arkasina bakin irak suratle kutuplasiyor iran sempatizanalri ile amerikan semaptizanlari arasinda cikan bu kutuplasma iyi kullanilirsa turkiyenin isine yarar ama onuda yuzumzue gozumuze bulastiririz aha yaziyorum buraya içerideki kutuplaşma bitti,dışardakini yönetmek mi kaldı ? yapma abi gözünü seviim ..
Öne çıkan mesajlar