Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşşek Şakası

prozzak

Öne çıkan mesajlar

Gönül isterdi şuraya bir youtube linki koyayim gülelim eğlenelim fakat iş maalesef öyle degil.

Sabah arabayi levent camii yanindaki sokaga bir şirketin garajinin yanina park ettim ve işe gittim. Dondugum zaman arabamin yerinde başka bir araba duruyordu. Haliyle dumur oldum ama arabanin ilk etapta en iyi ihtimalle çekildigini düşünerek yürüyerek ulus otoparkina gittim. Yaklasik 10dk lik araştırma ve sorgulamadan sonra arabanin cekilmedigini öğrendim. Bana arabalarin bazen cekilip yan sokaklara konabildigi söylendi. Şaşırdım ama açıkcası hani öyle bir şey olabilcegini tahmin etmedim. Levent karakoluna yönlendikten sonra tekrar olay mahaline döneyim düşük bi ihtimalde olsa belki öyle yapmışlardır diye düşündüm ve arabami yan sokakta buldum. Taksi şoförü: abi sen park ettigin yeri unutmuşsun filan dedi ama sabah bilakis arabaya dönerek kapıyı kitleyip kitlemedigimi kontrol etmiştim bundan arabanin yeri kafamda kazılı idi. Yani kısaca çok pis bir eşşek şakasına maruz kaldım. Bu bana ders oldu sizinde haberiniz olsun bazen arabalar çekilip yan sokaklara konabiliyor.

Ilk defa hayatimda keşke arabam çekilseydi dedim ... cezaya razıydım.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Belediye çalışanları konuşur;
-Hmmm...senin Astra'yı görüyorum ve E200'ü 2 aşağıdaki çıkmaza koyuyorum.
-Güzellll...Senin E200'e karşı Clio'u Astra'nın arkasına koyup sana şah diyorum :D Hadi bakalım kaçır da görelim BMW'yi :P
-Hassss....

Yüce mevlâm ilk önce eşşeği kaybettirir, sonra buldurup sevindirir, tarzı olan cümle aklıma geldi :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yapsınlar da böyle uyarısız olmaz ki bu işler...

bak senin aklına gelmemiş yan sokaklara çekilmiş olması o kadar aramışın arabanı.

uyarı bişey bıraksalar, ya da ne biliim, avrupadaki gibi devlette vatandaşların cep numarası da olsun artık, sms yollansın "şu gün şuraya koyduğunuz araba trafik akışını sağlamak amacı ile şuraya taşınmıştır" falan...
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:
Ya yapsınlar da böyle uyarısız olmaz ki bu işler...

bak senin aklına gelmemiş yan sokaklara çekilmiş olması o kadar aramışın arabanı.

uyarı bişey bıraksalar, ya da ne biliim, avrupadaki gibi devlette vatandaşların cep numarası da olsun artık, sms yollansın "şu gün şuraya koyduğunuz araba trafik akışını sağlamak amacı ile şuraya taşınmıştır" falan...

Türkiye'de yaşıyoruz o sms ile haber verme için bi 100 yıl lazımki o zamana sms demode olur ve bizde kalır ancak.

Benim aklıma gelmedi artık ben dersimi aldım ama herkeste bilgilensin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...