mawiman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 uçak falan olabilir..! bu daha güzel kesin ucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 uzaylı muzaylı yok dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 gerçek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Malkor said: gerçek olabilir. bende gördüm onu vayy canına demek ki U.F.O buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bi kere kullanıp atıyom ben ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 hıı birde sen kullanıyorsun vayy bee ozaman sen zuzaylısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bence ufo lar var alın size kanıtı.. buda bonusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ahanda ufonun gizli enerji ünitesi. sakın kalkanları göstermeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 sizi yetkiliye bağlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ne uzman mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ufonun önünde kalmaktan ufo olmuş bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 canavar uzmanı :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Lexius said: sizi yetkiliye bağlıyorum bu olay beni bitirdi işte uhzuhazahuzauhzahuzahahahahah adam canavar uzmanı kitap yazıp ders vericek yakında. hahahahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ta$ak görmüşlerdir ufo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Gizli askeri belge var, babam getirmişti, ufolar uçan dairedir şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 mawiman kendi açtığın konularda son derece ciddisin, başka konu oldu mu cıvımanında önde gidenisin. AKP desek bayrak taşırsın UFO desek haralagürele. Konu konudan sapmış gene abuk sabuk mesajlarla dolmuş. Ver türbanı, ver dtp yi ciddiyetten ayardan geçilmesin, Tübitak onaylı görüntü var ufo var densin "taşaktır o " ya varan mal mal cevaplar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Onu bunu bilmemde allahin bizim gibi nankor bir irki bu kadar buyuk bir evrende yanliz biraktigina inanmiyorum. bir gun gelip silip supurcekler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Neden biz hep uzaylıları böle süper bi teknoloji ısık hızı zart zurt sahibi olarak tasarlarızki kafamızda belkide orada bi yerlerde baskaları var ve hala taş devrini yaşıyorlar..? Yanlız resimdeki ufo ortamcı bi tipe ait baksanıza renkler her fotografta farklı bi mavi bi beyaz bi sarı amcam disko topu gibi geziy valla :D dsadasadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Cunku uzayi asipda kafamiza binmeleri icin cok iyi bir teknolojiye sahip olmalilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Bir Mustafa Topaloğlu gibi felsefik yaklaşan çıkmamış olaya, yazık. Dünya nerdedir? Uzayda. O zaman biz de uzaylıyız, uzaklarda aramayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 olay geyiğe sarmş da, gün gelir bağlantı kurulur da, adamlar bu postların ss sini koyalarsa önünüze format kaçınılmaz :D Birsürü kitap, kacırılma hikayesi falan var, Hitlerin bile iletişim kurduğunu yazıyordu kitap. UFO, gerçekleri ve yalanları adında bi kitaptı. Seçip çeşitli alıntılamaları yapayım ben size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 fede said: ben yanlızım lan hala..... hgahahahadh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar