Cd- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ouuu buna şaşırıyorsanız hiç Domino Day izlememişsiniz demek ki siz RTL'de periyodik olarak gösterilen bi olay bu yılda bir kez sanırsam bir örnek video koyalım hemen; Bu da hakkında bilgi; http://en.wikipedia.org/wiki/Domino_Day Elemanlar sürekli dünya rekorunu kırmaya çalışıyorlar son deneme 4.5 milyon taşla yapılmış 3 küsürde kalmış ne yazık ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 cok guzel ya ugrasmis adam bi ara durdu sandim uzuldum adama sonra devam etti eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 domino dayleri biliorum onlar artık aşmışta ben özellikle amatörlerden koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hepsi süper cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar