MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 huun said: Adamlar yıllardır türbanı serbest bırakacağız diyip duruyorlar, şimdi neye bu kadar şaşırıyorsunuz anlamadım. Asıl AKP türban konusunu ortaya attığında destek olmasaydı tükenirdi MHP, tabanında kimseye anlatamazdı neden destek çıkmadığını. Zaten DSP koalisyonu zamanında bu konuda çıkış yapmadığı için sıkıntıdaydı. Ayrıca Türkiye'de kemikleşmiş bir kitleye sahip iki partiden birisidir CHP ile birlikte. Hiç bişe olmaz MHP'ye. kemikleşmiş diyosunda hun geçen seçimlerde barajı geçememişti bu adamlar. ve böyle AKP nin arkasında yol alırsa bi dahaki seçimlerde barajı geçemez muhtemelen.1 arkadaşım var barajı geçsinde akp tek başına gelmesin diye mhp ye oy veren kendine sövüyodu niye yaptım diye bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bence mhp mafya çete karışımı bişey ocaklarda fln milletin beynini yıkayıp bir sürü işler yaptırılıyor ocağa giden benim arkamda ocak var diye kabadayı kesiliyor gazide mafyanın eğitim yeri gibi bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 mhp nin türbanı serbest bırakmak istemesine şaşıranları hiç anlamıyorum. adamların ilk isteklerinden biri buydu, hayır mhp yi bilmesek garip gelecek ama seçim öncesinde bunu gündeme getirmeyişleri görüşlerinin bu yönde olduğu gerçeğini değiştirmez. tekrar tekrar söyledim forumlarda ama insanlar şaşırmaya devam ediyor, ben şimdiye kadar türban serbest kalmamalı diyen tek bir mhp li görmedim çevremde, aksine çözülmesi gereken ilk sorunlardan biri olarak gören onlarca kişi vardı. ha seçim öncesi ikiyüzlülük yapmıştır mhp o ayrı, ama türban yasağı kalkmamalı diyorsanız seçimlerde mhp ye oy vermeyecektiniz bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 mhp turban gibi saçma bir konu uzerinden uzlaşarak büyük akıllılık yaptı,oylarını 2 ye katlıycaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Farklı bir şey yok, mhp seçimden önce de hizmet alan/veren mantığıyla türbanı savunuyordu. Bu olay ise tamamen hayvanlıktır, umarım gereken cezayı alır yapanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 MacLeod said: kemikleşmiş diyosunda hun geçen seçimlerde barajı geçememişti bu adamlar. ve böyle AKP nin arkasında yol alırsa bi dahaki seçimlerde barajı geçemez muhtemelen.1 arkadaşım var barajı geçsinde akp tek başına gelmesin diye mhp ye oy veren kendine sövüyodu niye yaptım diye bunu. Zamanında CHP de geçememişti barajı, önemli olan bu değil. Bugün bir ANAP, DYP görebiliyor musun etrafında, ama her zaman CHP ve MHP'ye oy verenler olacaktır. Bir seçimde barajı aşamaz öbüründe aşar. Diğer yandan seçimlerden önce MHP'ye destek çıkanlara anlam vermek zaten mümkün değil. Muhtemelen bu arkadaşlar hayatlarının her kısmında bu tip komiklikler yapmaya meğilli insanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ombakkombak said: Her dönem birilerinin maşalığını yapmış olan MHP'ye güvenen aptallara iyi oldu. Zamanında yazmıştım buraya MHP geleceğine iktidara Şeriat gelsin ülkeye daha iyi diye. ASlında pek fark yokmuş aralarında. Maşa parti, piyon parti MHP. Her zaman bu ülkeye ve halkına en büyük kötülükleri onlar yaptı. Katiller sürüsü, ne olacak... +1 Sağcılar MHP'ye solcular CHP'ye diye bağıranlar,işkencecilerini affedenler acaba şimdi ne düşünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 isimlerinde milliyetçi ibaresini silsinler.hareket var sadece o da rüzgarın estiği yöne. olayın gerçekleştiği zaman ki fotoğraflara bakın anlarsınız.siyasi bir duruş veya saygı yok.şehir eşkiyası bunlar ayrıca bu çakal sürüsüne oy verenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 OTP olsun onların adı osuruktan teyyare partisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 milliyetçilikten baya uzak bi parti bildim bileli mhp zaten. dün akşam izliyorum adamlar çelenki parçaladıktan sonra 2 dk tekbir çektiler. cumhuriyet kurulduğundan beri bu ülkenin anasını ağlatan arap kültürünü daha fazla yansıtıyolar açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Aykan said: mhp nin Genclik kolları arkadasında dediği gibi onu bunu dövmekten baska bi yaptırımları varsa bilmiorum Mhp genclik kollarının kavgaları vatan millet ugruna degil karı kız ugruna :D Amaç ve netice aynı degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 MacLeod said: milliyetçilikten baya uzak bi parti bildim bileli mhp zaten. dün akşam izliyorum adamlar çelenki parçaladıktan sonra 2 dk tekbir çektiler. cumhuriyet kurulduğundan beri bu ülkenin anasını ağlatan arap kültürünü daha fazla yansıtıyolar açıkçası. mhp milliyetçiligi sizden ogrenmez. mhp sag görüşlü bir partidir ve bu muhafazakar demektir.muhafazakarlıga dindarlık da dahildir,tekbir de çeker. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Apache said: isimlerinde milliyetçi ibaresini silsinler.hareket var sadece o da rüzgarın estiği yöne. olayın gerçekleştiği zaman ki fotoğraflara bakın anlarsınız.siyasi bir duruş veya saygı yok.şehir eşkiyası bunlar ayrıca bu çakal sürüsüne oy verenler var. +2 2 hafta önce AKP için "ateşle oynuyorlar" diyenler şimdi bir vaat duymuş ki 180 derece döndü. savunmayın bu adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Absolut said: Oy uğruna vatanı satacak adamlar milliyetçi parti adıyla neler yapıyor. Yazıklar olsun MHPye, MHPnin şuan ki kadrosuna. mhp ne ki ? anca ülkü ocağı açar teşkilat niyetine boş milliyetçilik yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 faytırsbilmemne = newdonis strikes back .... again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 eldar said: Bu kadar iyi gençlik kolları örgütlenmesi olan bir siyasi parti kolay kolay tükenmez. puhah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 fightersfight said: mhp milliyetçiligi sizden ogrenmez. mhp sag görüşlü bir partidir ve bu muhafazakar demektir.muhafazakarlıga dindarlık da dahildir,tekbir de çeker. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma. yıl 1999... deprem olmuş, MHP hiçbir çıkar gözetmeden yardıma gelen doktorları bölgeden kovuyor. Benim merak ettiğim şey,sırf bu yüzden ölen "tek" canın vebalini o milliyetçilerin alayı verebilecekler mi öbür tarafta? arkadaşlarım, lütfen newdonis/gijo/fightersfight... pardon balık hafızalı gibi olanlardan olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 fightersfight said: MacLeod said: milliyetçilikten baya uzak bi parti bildim bileli mhp zaten. dün akşam izliyorum adamlar çelenki parçaladıktan sonra 2 dk tekbir çektiler. cumhuriyet kurulduğundan beri bu ülkenin anasını ağlatan arap kültürünü daha fazla yansıtıyolar açıkçası. mhp milliyetçiligi sizden ogrenmez. mhp sag görüşlü bir partidir ve bu muhafazakar demektir.muhafazakarlıga dindarlık da dahildir,tekbir de çeker. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma. sende biraz onur sahibi ol bilader. razien sana söylüyorum. 10 defa kovdular. biraz onurun varsa 1 daha mesaj yazmazsın bu foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 razien degilim + onura hayatımızda sahip oluruz internet forumunda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 burdan istediğim boku yerim mantığındasın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Raziende onur vardı, 2 defa banlandı gelmedi. sen newdonis, v2, gijo vs vs kaç defa banlandın. artık yüzsüzlük + onursuzlugun dibine vurmuş bulunmaktasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 SturmVogel said: fightersfight said: mhp milliyetçiligi sizden ogrenmez. mhp sag görüşlü bir partidir ve bu muhafazakar demektir.muhafazakarlıga dindarlık da dahildir,tekbir de çeker. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma. yıl 1999... deprem olmuş, MHP hiçbir çıkar gözetmeden yardıma gelen doktorları bölgeden kovuyor. Benim merak ettiğim şey,sırf bu yüzden ölen "tek" canın vebalini o milliyetçilerin alayı verebilecekler mi öbür tarafta? arkadaşlarım, lütfen newdonis/gijo/fightersfight... pardon balık hafızalı gibi olanlardan olmayın. canım benim,ben milliyetçi yada mhp li falan degilim.sadece tekbir çekmenin mhp de zaten çoktan varoldugunu belirttim. arkadaşlar,sizde mhp,tekbir vs bi arada gördügünüz zaman sazan gibi saldırmayın birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Cogu arkadas ztn farkinda, mhp akp nin oylarini alabilmek icin cabaliyor. Ama alamayacagini sokaktaki cocuk bile biliyor. Basimiza bir tane yetiyordu simdi 2 ye ciktilar. Bu kadar sorun dururken turbandi ivirdi zivirla ilgileniyorlar. Meclisde teroristler var, onlara cozum bulacaklarina gidip luzumsuz seylerle ugrasiyorlar. Adamlar kalkan olmaya gidio, bizimkiler halen turban diyor. DURMAK YOK GECIRIN OLM GECIRIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Spastik_Serce said: burdan istediğim boku yerim mantığındasın o zaman. hangi bku yemişim ki? gene söylüyorum,yüssüzlük herkesin kayıt olabildigi internet forumunda olmaz,çünkü burada yüssüzlük yapabilcegim insan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 @fake'lik yapan troll adam ben hangi partili olmadığınla ilgilenmiyorum, bilip bilmeden savunduğun insanlar ne mal anla diyorum. bu arada... aynı anda 4-5 kişi gibi hesap açar ve aynı forumda ortalığı karıştırırsan yüzsünsün, trollsün, hatta n00bsun. forum adabını öğren önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar