Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MHP'nin Tükenişinin Haberi

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

huun said:
Adamlar yıllardır türbanı serbest bırakacağız diyip duruyorlar, şimdi neye bu kadar şaşırıyorsunuz anlamadım. Asıl AKP türban konusunu ortaya attığında destek olmasaydı tükenirdi MHP, tabanında kimseye anlatamazdı neden destek çıkmadığını. Zaten DSP koalisyonu zamanında bu konuda çıkış yapmadığı için sıkıntıdaydı.

Ayrıca Türkiye'de kemikleşmiş bir kitleye sahip iki partiden birisidir CHP ile birlikte. Hiç bişe olmaz MHP'ye.

kemikleşmiş diyosunda hun geçen seçimlerde barajı geçememişti bu adamlar. ve böyle AKP nin arkasında yol alırsa bi dahaki seçimlerde barajı geçemez muhtemelen.1 arkadaşım var barajı geçsinde akp tek başına gelmesin diye mhp ye oy veren kendine sövüyodu niye yaptım diye bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

mhp nin türbanı serbest bırakmak istemesine şaşıranları hiç anlamıyorum. adamların ilk isteklerinden biri buydu, hayır mhp yi bilmesek garip gelecek ama seçim öncesinde bunu gündeme getirmeyişleri görüşlerinin bu yönde olduğu gerçeğini değiştirmez. tekrar tekrar söyledim forumlarda ama insanlar şaşırmaya devam ediyor, ben şimdiye kadar türban serbest kalmamalı diyen tek bir mhp li görmedim çevremde, aksine çözülmesi gereken ilk sorunlardan biri olarak gören onlarca kişi vardı.

ha seçim öncesi ikiyüzlülük yapmıştır mhp o ayrı, ama türban yasağı kalkmamalı diyorsanız seçimlerde mhp ye oy vermeyecektiniz bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

MacLeod said:

kemikleşmiş diyosunda hun geçen seçimlerde barajı geçememişti bu adamlar. ve böyle AKP nin arkasında yol alırsa bi dahaki seçimlerde barajı geçemez muhtemelen.1 arkadaşım var barajı geçsinde akp tek başına gelmesin diye mhp ye oy veren kendine sövüyodu niye yaptım diye bunu.

Zamanında CHP de geçememişti barajı, önemli olan bu değil. Bugün bir ANAP, DYP görebiliyor musun etrafında, ama her zaman CHP ve MHP'ye oy verenler olacaktır. Bir seçimde barajı aşamaz öbüründe aşar.

Diğer yandan seçimlerden önce MHP'ye destek çıkanlara anlam vermek zaten mümkün değil. Muhtemelen bu arkadaşlar hayatlarının her kısmında bu tip komiklikler yapmaya meğilli insanlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Her dönem birilerinin maşalığını yapmış olan MHP'ye güvenen aptallara iyi oldu. Zamanında yazmıştım buraya MHP geleceğine iktidara Şeriat gelsin ülkeye daha iyi diye. ASlında pek fark yokmuş aralarında. Maşa parti, piyon parti MHP. Her zaman bu ülkeye ve halkına en büyük kötülükleri onlar yaptı. Katiller sürüsü, ne olacak...

+1
Sağcılar MHP'ye solcular CHP'ye diye bağıranlar,işkencecilerini affedenler acaba şimdi ne düşünüyor?
Sosyal ağlarda paylaş

MacLeod said:
milliyetçilikten baya uzak bi parti bildim bileli mhp zaten. dün akşam izliyorum adamlar çelenki parçaladıktan sonra 2 dk tekbir çektiler. cumhuriyet kurulduğundan beri bu ülkenin anasını ağlatan arap kültürünü daha fazla yansıtıyolar açıkçası.

mhp milliyetçiligi sizden ogrenmez.
mhp sag görüşlü bir partidir ve bu muhafazakar demektir.muhafazakarlıga dindarlık da dahildir,tekbir de çeker. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.
Sosyal ağlarda paylaş

Apache said:
isimlerinde milliyetçi ibaresini silsinler.hareket var sadece o da rüzgarın estiği yöne.

olayın gerçekleştiği zaman ki fotoğraflara bakın anlarsınız.siyasi bir duruş veya saygı yok.şehir eşkiyası bunlar ayrıca bu çakal sürüsüne oy verenler var.

+2

2 hafta önce AKP için "ateşle oynuyorlar" diyenler şimdi bir vaat duymuş ki 180 derece döndü.

savunmayın bu adamları.
Sosyal ağlarda paylaş

fightersfight said:

mhp sag görüşlü bir partidir ve bu muhafazakar demektir.muhafazakarlıga dindarlık da dahildir,tekbir de çeker. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.

yıl 1999...

deprem olmuş, MHP hiçbir çıkar gözetmeden yardıma gelen doktorları bölgeden kovuyor. Benim merak ettiğim şey,sırf bu yüzden ölen "tek" canın vebalini o milliyetçilerin alayı verebilecekler mi öbür tarafta?

arkadaşlarım, lütfen newdonis/gijo/fightersfight... pardon balık hafızalı gibi olanlardan olmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

fightersfight said:
MacLeod said:
milliyetçilikten baya uzak bi parti bildim bileli mhp zaten. dün akşam izliyorum adamlar çelenki parçaladıktan sonra 2 dk tekbir çektiler. cumhuriyet kurulduğundan beri bu ülkenin anasını ağlatan arap kültürünü daha fazla yansıtıyolar açıkçası.

sende biraz onur sahibi ol bilader. razien sana söylüyorum. 10 defa kovdular. biraz onurun varsa 1 daha mesaj yazmazsın bu foruma.
Sosyal ağlarda paylaş

SturmVogel said:
fightersfight said:

yıl 1999...

deprem olmuş, MHP hiçbir çıkar gözetmeden yardıma gelen doktorları bölgeden kovuyor. Benim merak ettiğim şey,sırf bu yüzden ölen "tek" canın vebalini o milliyetçilerin alayı verebilecekler mi öbür tarafta?

arkadaşlarım, lütfen newdonis/gijo/fightersfight... pardon balık hafızalı gibi olanlardan olmayın.

canım benim,ben milliyetçi yada mhp li falan degilim.sadece tekbir çekmenin mhp de zaten çoktan varoldugunu belirttim.

arkadaşlar,sizde mhp,tekbir vs bi arada gördügünüz zaman sazan gibi saldırmayın birine.
Sosyal ağlarda paylaş

Cogu arkadas ztn farkinda, mhp akp nin oylarini alabilmek icin cabaliyor. Ama alamayacagini sokaktaki cocuk bile biliyor. Basimiza bir tane yetiyordu simdi 2 ye ciktilar. Bu kadar sorun dururken turbandi ivirdi zivirla ilgileniyorlar. Meclisde teroristler var, onlara cozum bulacaklarina gidip luzumsuz seylerle ugrasiyorlar. Adamlar kalkan olmaya gidio, bizimkiler halen turban diyor. DURMAK YOK GECIRIN OLM GECIRIN.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...