Phyx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 yaklaşık 2 aydır dinliyorum. frekanslarla oynarken keşfettim. eski rock fm k-rocka dönüşmüş. içlerinde bir zamane gençleri diye bir program var ki otobüste dinlerken kahkahalar atıp tepki çekmeme neden oluyor. çaldıkları türler benim takip ettigim kadarıyla şu an popüler olan rock grupları ve agırlıkla eskilerden led zeppelin, pink floyd falan çalıyorlar. ps: zamane gençleri hafta içi hergün 18.00-20.00 arası (cuma banttan) akşam 8'den sonra çöl azizleri diye bir program başlıyor. o da daha çok metal agırlıklı, onu da tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 gece sorun yok da gündüz vakti radyo metalci şahıslar için tam bir çöl. en yakını k-rock o da idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 netten dinleme şansı varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 var http://www.krock.com.tr/v2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ben yayın politikalarını pek sevmiyorum. içinde davul olan herşeyi rock müzik diye kakalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 sen her rock müziği hard rock olarak algılarsan normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 çok denyo elemanlar cikiyo haftaiçi o zamane cocuklari sanirsam.dinleyiciler mail atip birbirine ayar veriyo bunlarda okuyup egleniyolar yayinda bole acayip bi konsept.bi de arada kiz sesi duyuluyo etkisiz eleman.ama kaliteli programlar da oluyo. alternatifi yok hep onlari dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 aa çöl azizleri iyidir eski programdır k-rock'a geçmiş demek..betonla aynı radyodaydılar bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Yav harbi bir zamanlar bir Beton vardı o na ne oldu? En son SummerRocks'ta konser sonrası çalıyordu, eğlendiriyordu filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 k-rock tan araklanmış bir mp3ümde geçiyordu ismi bakıcam bakıcam diyordum iyi oldu bu topiki gördüm. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 salı günü 20.00 da gitarist programı var güzel baya. birde haftaiçi sabah 9 da sabah problemi var baya geyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mithr said: salı günü 20.00 da gitarist programı var güzel baya. birde haftaiçi sabah 9 da sabah problemi var baya geyik haftaici 7-10 arasi olmasi lazim sabah probleminin. sabah okula giderken iyi gelio gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Selamon said: Yav harbi bir zamanlar bir Beton vardı o na ne oldu? En son SummerRocks'ta konser sonrası çalıyordu, eğlendiriyordu filan. beton devam hala ama hangi frekansta bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 tek rock fm olduklarını iddaa ediyorlardı yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 sürekli yayın yapan başka var mı ki ben de öyle olduklarını iddia ediyorum şahsen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Radyo Eksen varken yaklaşmam bile k-rocka şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar