karpuz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 bi sandwaves var gibi gözüküyo ama şifrem var acc name var connection canceled diyo anlamadım... nereler var oynanabilinecek? (orjinal kopya farketmez, yabancı türk de farketmez ama lagsiz olursa iyi olur)[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Avaturk,anet[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ben ags de oynuyorum da bu aralar biraz laggy düşündüm de biraz diil baya laggy[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulture Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Aşağıdaki adreste belirtilen Sparkle adlı programı indirip kullanırsan Sandwaves sunucularına bağlantıda sorun yaşamazsın sanırım. http://www.sandwaves.org/forumx/viewforum.php?forum=17&21343 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Serverlar için Defaultgame ana sayfasından serverlar kısmına bakarsanız Türkiyedeki serverlerin hepsini görebilirsiniz. Ordan lag bakımından Dnet serveri fwclan serveri ve kapalı olsada açılınca rtk yı tavsiye ederim gunun her saati oyunu lagsız oynamaktayim... Bu arada hlsw kullanmanızı öneririm hlsw Serverları ve oyuncuları windowstan görmenizi sağlayan server doluysa sizi sıraya alan ve boşaldığında otomatikman oyuna sokan faydali bir prog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 güzelmiş hlsw[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 süper eski versiyon gamespy ı bulamadığımdan beri böyle bir tool arıyordum iyi oldu saol valla :)[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 sandwaves de Daeron nickiyle oynuyorum memnunum serverın kalitesinden. [Bu mesaj Apache tarafından 22 October 2003 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulture Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 [Bu mesaj Vulture tarafından 23 October 2003 11:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bu sıraya alma olayı nasıl oluyor hlsw'de?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 sylveria 1 ve 2 var ama lag o biçim cs1.sylveria.org cs2.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 defaultgame'e ne oldu açılmıyor artık[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Serverımıza beklerız dijitalhq.kolayoyun.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 www.fortals.net iyi bir server clan serverı ık aylık istatistikler felan oluyo mesela m4a1 ile 10 adam öldürmüşün orda kaçıncıysan yasıyo üyelik felande istemiyom orjinal cdkeyde istemiyo[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 cs.godsclub.net[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar