Quibble Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 arkadaslar bende ingilizce word yuklu, turkce karakterler kullandigim zaman font falan yalan oluyor turkce karakterler degisik boyutlarda falan gelio :( bunu duzeltmem icin ne yapmam lazim turkce paket fln mi indircem ? yada turkce karekterleri mi tanitcam.. yardim edin ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bide sole anlatiim :) turkce karakterler icin word deki fontlarin yarisi yok :S turkce karakterler icin font paketleri falan mevcutmudur ? butun yaziyi "papyrus" yapiyorum turkce karakterler "arial" kalio gibi :D ps: ne bayik insanim ya :P ps2: nette sacma sapan seyler buldum, onada kil oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 türkçe karakterleri destekleyen font kullanman lazım. papyrusda yok türkçe karakterler, o yüzden türkçe karakter kullanınca default ariala dönüyor. belki vardır türkçe destekli papyrus font vb. gugıl çek bakalım (: wordden değil yani problem. msnde de yazsan karşıya arial gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar