MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ultra kablolu tv duyuru: Sayın ....., Sağlanmakta olan hız desteği ile birlikte almakta olduğunuz 128/32 Kbps hızındaki Kablo İnternet hizmeti için ödemekte olduğunuz toplam 65.500.000 TL aylık ücret, Ultra Kablo TV tarafından yapılan indirim ile birlikte, Türk Telekom 36.000.000 TL. ve Ultra Kablo TV 23.500.000 TL olmak üzere toplam 59.500.000 TL. olarak yeniden belirlenmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Ultra Kablo TV yawaş yawaş avrupada olan mevcut sisteme doğru ilerliyoruz: ucuz fiyat kaliteli kablonet weya dsl[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 evet bende aldim ayni maili.bakalim görcez hızlar artıcakmı[signature][hline]me me me....me too Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Eğer sıkma değilse bu haber müthiş.. Gerçi kablonet.com da böyle bir duyuru bulamıyorum henüz. Hatta kablonet.com a bağlanamıyorum bile :([signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Bende + yurtdışı çıkışlarını arttığını dün hissetim ama bir açıklamada bulamadım ?[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 nereye basvurcam 128 yapabilmek icin ??? telefonla olur mu[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 darısı ankaranın başına bu arada ahhaha alman telekomu 768(mı benzeri bi rakam mı ne)k olan standart adsl bağlantısına sahip kullanıcılarını otomatik 1mbit e çıkarmış, ilerleyen dönemlerde 2/3mbit olacakmış :) biz burda bi kaç milyonluk indirime sevinelim :)[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ben 64k yim 128k ya gecersem sana verilen fiyattan mi alicam[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Yani şimdi ucuzladımı kablo alla alla gralız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Ben bursadayım KabloNet.com bizimki acaba bizdede olmuşmudur indirim site açılmıo garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Ultra Kablo TV indirimi yapıyor kablonette yapar mı bilinmez?[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar