nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Yakında "Shit Happens" yazıcaklar taşlardan. Doğal oluşum diyecek bizimkiler de :D Ah o marslılar yok mu o marslılar az değiller haa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mr_Hand said: Marslılar bizimle kesinlikle dalga geçiyor!!!1 valla fotoşop deil!1 Ben bunu bekliyorum şahsen. /edit: öf resim çıkmıyo. neyse önceki sayfadaki resmi işte=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 eet fotoşopmuş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ShadowFury said: Mr_Hand said: Marslılar bizimle kesinlikle dalga geçiyor!!!1 valla fotoşop deil!1 Ben bunu bekliyorum şahsen. /edit: öf resim çıkmıyo. neyse önceki sayfadaki resmi işte=) resim çıkmıyo o ayrı, bi de spoilera da girmedi ben post atarken. hızlı açılsın diye patiye upload etmiştim bi de. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar