Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir soru..


theCio

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle WOW'u bırakalı 1 yıl kadar oldu herhalde en son hatırladığım kadarıyla MC, BWL ve AQ 40 dışında high instance yoktu. Şimdi sitede gezerken dün gördüm Trial account diye hadi alıyım giriyim dedim, download ettim trial programı, girdim oyuna hemen 5 dakikada ama trial ile hiçbir zevki olmuyor çoğu şeyi kullanamıyorum ve Level 20 oldum kaldım artmıyor daha. Dedim eski account'um vardı onu aktif edeyim boş vaktim varken oynarım biraz diye, ama bir sorum olucak.. Öncelikle bende şuan eski WOW CD'si yok orjinal bu yüzden WOW'un sitesinde 3-5 gb büyüklüğünde bir WOW dosyası var client, bu clienti indirirsem ( ki indiriyorum.. ) bununla oyuna bağlanabilirmiyim.

Benim anladığım kadarıyla ilk haliyle oyuna bağlanamam lazım çünkü orjinal CD-key girmem lazım sanırım bir yerde, eğer eski ORJİNAL cd key'imi bulabilirsem bu siteden yüklediğim programla oyuna girebilirmiyim.. Birde bu nasıl olucak yani programı o siteden yükledikten sonra, Install sırasında bana cd key'mi sorucak ?

Umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyundaki TBV ile gelen yeni haritlalarıa giremezsin ama TBC ile char açmış insanları eski haritada görebilirisz ama sen o sınıflardan birini açamazsın. Kısacası bıraktığın haldeki WOWa senin açamayacağın ama başkalarının oynadığı yeni sınıflar eklenmiş olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...