Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Şimdi efendim benim arkadaşım vardı ortaokuldan,eskiden kullandığı bir nick vardı işte.Bugün aynı nickle Judas konseri hakkında mesaj geldi,bende o sandım ve sohbet başladık.1.5 saatlik sohbetten sonra ortak bir arkadaşla ilgili birşey söyledim ve adam "o kim" dedi,ve bu olayla birlikte 1.5 saat boyunca her türlü konuyu tartıştığım adamın aslında 1 senedir msn'de hiç konuşmadığım Cod2 döneminden arkadaşım olduğunu fark ettim. Bozuntuya vermedim devam ettim,neyse ki konusu geçen arkadaşı da bu adam tanıdığı için düzelttik kendimizi,konuşmaya alayım dedim işte asıl olay burada koptu. Davet et yerine dosya paylaşımına tıklamışım ve Belgelerim klasöründe yaklaşık 30 saniye boyunca arkadaşın nickini aradım... Feci uykum var,ölecem sanırım bu yüzden kendimi kötü hissediyorum,üst üste böyle iki mallık sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 mallığını anladığın andaki heyecanın işte o çok güzel bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ortak arkadaşta bu eleman oluyor işte sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 fsfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 hahahahahahahah LOL MAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 SAFSAFDASAFSAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar