Overseer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 -haribo berries alıyosunuz -morlar ve pembeler olarak ayırıyosunuz -morları ayrı bi vakit tüketmek üzere ayırıyosunuz -paketin dibindeki minyatür şeker topacıklarını kafaya dikmek suretiyle acımadan yiyosunuz -pembelerden bi tane ağzınıza atıyosunuz -çiğneyerek biraz yayvanlaştırıp dil üzerine yayıyosunuz -o sırada ahududu tadını almanız lazım hafiften -yine tam o sırada votka shot yapıyosunuz -eneem pek güzel oluyo -paketin içindeki her pembe şeker tanesi kadar shot yapıyosunuz -çocuk yada büyük oluyosunuz hariboyla mutlu oluyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 müthiş..denicem ilk fırsatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 votka sevmem viskiyle deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ilginç denemek lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 başındaki - işaretlerini > ile değiştir, sonuna "genleriyle oynanan haribo türk çocuklarını gerizekalı yapıyomuş" yaz. ps olarak "allah rızası için herkese gönderin, ben de inanmıyorum ama allah rızası dendiği için yolluyorum" yaz. millete yolla 2 hafta sonra 1000 küsür kız msnini ayıkla, ismi merve olanları ekle çocuk ya da büyük ol hariboyla mutlu ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ginalynin dedikleri tutorial bölümüne eklensin pls ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 heuhue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar