Overseer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 -haribo berries alıyosunuz -morlar ve pembeler olarak ayırıyosunuz -morları ayrı bi vakit tüketmek üzere ayırıyosunuz -paketin dibindeki minyatür şeker topacıklarını kafaya dikmek suretiyle acımadan yiyosunuz -pembelerden bi tane ağzınıza atıyosunuz -çiğneyerek biraz yayvanlaştırıp dil üzerine yayıyosunuz -o sırada ahududu tadını almanız lazım hafiften -yine tam o sırada votka shot yapıyosunuz -eneem pek güzel oluyo -paketin içindeki her pembe şeker tanesi kadar shot yapıyosunuz -çocuk yada büyük oluyosunuz hariboyla mutlu oluyosunuz
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 başındaki - işaretlerini > ile değiştir, sonuna "genleriyle oynanan haribo türk çocuklarını gerizekalı yapıyomuş" yaz. ps olarak "allah rızası için herkese gönderin, ben de inanmıyorum ama allah rızası dendiği için yolluyorum" yaz. millete yolla 2 hafta sonra 1000 küsür kız msnini ayıkla, ismi merve olanları ekle çocuk ya da büyük ol hariboyla mutlu ol
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ginalynin dedikleri tutorial bölümüne eklensin pls ehuehe
Öne çıkan mesajlar