Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arabalı, kazalı Akbank reklamı...

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Yeni Akbank reklamı dikkatimi çekti. Çekimler falan son derece hoşuma gitti. İlk başta yabancı bir reklam gibi geldi. Ama sonra farkedince içim eridi.

Başlangıç biraz kafiyeli oldu :). Şimdi diyeceğim, madem güzel bir şekilde araba sahnesi çekebiliyorsunuz neden Türk Sineması'na polisiye macera filmi kazandırmıyorsunuz diyesim geliyor. Sizin görüşleriniz neler reklamla ilgili?[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

harika icerik harika cekimler harika anlatim bence süper bi reklamdii adamin yüzündeki ifade filan
ne diim haklisin böle reklamlar yapabiliosak eger nie doru dürüst filmler yapamiozki? yabanci menseli filmlerde kosusturmalar araba kovamalari cok fazla yer kapladigi icin cekici olyo bizde yapabilirsek..[signature][hline]"Who wants to live forever?"

Sosyal ağlarda paylaş

Akbankın bundan önceki bir reklamındada araba kazasıyla başlıyor bunu izlemedim tamamı kaza üstüne herhalde ama o öle değildi adam su şeyisine çarpıyordu -ilk görüşte aşk böle başladı mırmırmır...-[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

Birde hatırlarsanız Koçbank'ın kredi kartı reklamı vardı. 3 Tane Matrix'ten fırlamış adam evde bir adamı kovalıyordu. En sonunda bir yatağa atlıyorlardı.

Orda da dikkat ederseniz 3. atlayan adam havada çok güzel süzülüyordu. Çok iyi çekilmiş o sahne. Son derece gerçekçi süzülüyor havada adam. İp falanda gözükmüyor.

Yani dediğim şu; doğru insanlar, bu işten anlayan insanlar birleşirse çok iyi projeler çıkar ortaya. Mesela İlk vizonteleye 2 miyon dolar harcanmıştı ama neresine kardeşim? Uçan kamera ile çekmişler, "Avrupadan getirtik" dediler. Peki ne işe yarıyor öyle bir filmde?

Ahh ahhh. Mezun olayım olacak bişeyler umarım.[signature][hline]LathspeLL
Sosyal ağlarda paylaş

Hollywood'un büyük bütçeye sahip olduğunu söylüyorsunuz ama bazı yapımlara bakmak lazım.

Phonebooth filmini hatırlarsınız, geçen bahar gösterimdeydi. Collin Farrel oynuyordu. Telefon klübesinde bir sniper tarafından rehin olan adamı oynuyordu. O film inanılmaz düşük bir bütçeyle çekilmişti. Filmin aynı mekanda geçmesine rağmen, başarılı senaryo, anlatım ve çekimlerle seyircinin ilgisi hiç bir zaman kopmuyordu.

Demek ki neymiş? istenildiği zaman yapılabilir. Fakat ne yazık ki Türkiye'de bunu düşünecek kafalar çok az ve bu kafalar bir araya gelmedi henüz.

Vizontele'ye harcanan o para böyle bir film için harcansa çok rahat çekilir diye düşünüyorum.[signature][hline]LathspeLL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...