Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pingler losslar

s1eger

Öne çıkan mesajlar

bu thread altına herkes ping, loss ve oynadığı serverı yazarsa herkes için faydalı olur diye düşünüyorum. hem ortalamamız belli olur hem de bağlantı sorunu olanlar bunu farkeder.

benim US serverlarında 900 civarı, EU 400 geceleri düşüyor biraz. loss yok 3 gündür.
Sosyal ağlarda paylaş

narsil o gun sen gittin ben DAOC a girdim sifir loss sifir lag 3 yesil super bi sekilde oynadim halada oyle oynaniyo bende senin o gun yaptgin patchte bi haa olustu client fln bilemicem ..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Durlag, 20 January 2004 04:07 tarihinde demiş ki:
narsil o gun sen gittin ben DAOC a girdim sifir loss sifir lag 3 yesil super bi sekilde oynadim halada oyle oynaniyo bende senin o gun yaptgin patchte bi haa olustu client fln bilemicem ..

sus bakim sen
Sosyal ağlarda paylaş

512k adsl ile 1024 adslnin farkı oluyor sonuçta aynı yurt dışı çıkışını kullanıyorsunuz ve benim testlerime göre USAdan aldığımız en iyi ping 170ms dir.TTnetin yaptığı açıklamada bu ay sonunda ingiltereye 622x2 lik bir hat açılacağıdır.Bu hat açıldıktan sonra EU serverlarımızdan ortalama 100ms alıcağımızı düşünüyorum Şu anda EU için777/777 lik bir hat var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...