Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pingler losslar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu thread altına herkes ping, loss ve oynadığı serverı yazarsa herkes için faydalı olur diye düşünüyorum. hem ortalamamız belli olur hem de bağlantı sorunu olanlar bunu farkeder.

benim US serverlarında 900 civarı, EU 400 geceleri düşüyor biraz. loss yok 3 gündür.
Mesaj tarihi:
said:
Escobar, 16 January 2004 15:04 tarihinde demiş ki:
Chimera gündüz : 210 loss 0 gece : 123 loss 0
Eclipse gündüz : 450 loss 0 gece : 190 loss 0

aman 123 ping nedir
bağlantı nedir merak ettim
Mesaj tarihi:
Eclipse, 128kb ADSL ile
Gündüz : 300-350ms
Gece : 200-250ms
Yurtdışı çıkışında bi sorun olmadıkça %0 loss var.[signature][hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse )
Mesaj tarihi:
said:
s1eger, 16 January 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
said:
Escobar, 16 January 2004 15:04 tarihinde demiş ki:
Chimera gündüz : 210 loss 0 gece : 123 loss 0
Eclipse gündüz : 450 loss 0 gece : 190 loss 0

aman 123 ping nedir
bağlantı nedir merak ettim

1024 adsl istanbul
Mesaj tarihi:
Oyunu aldım, dört saat install/patch kastım sonunda şanslıysam 900 ping, kötü anımdaysam %95 loss (!) ve reskill show. Yabancı hatlar da bu gece bir şey mi var yoksa benim mi kadersizliğim. Eu serverları için konuşuyorum tabi.
Mesaj tarihi:
Zegna kardeş %95 loss diyorum, 1600 ping diyorum bu Uno net bağlantısı reskill show çekti isyanlardayım. Sen oyuna say seksen milyonu sonra saç baş yol. Eve bilgisayar acil lazım hızla kap kaça çıkıyoruz sen sür motorsikleti ben çökerim mallara :)
Mesaj tarihi:
210 ping
0 loss
64 cable
eclipse[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ,artisan(h3 jedi) (4. holo slient), N armorsmith (BITMEEEEEEEZ)
Mesaj tarihi:
farstarda 130 ping gordugum oldu[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ,artisan(h3 jedi) (4. holo slient), N armorsmith (BITMEEEEEEEZ)
Mesaj tarihi:
narsil o gun sen gittin ben DAOC a girdim sifir loss sifir lag 3 yesil super bi sekilde oynadim halada oyle oynaniyo bende senin o gun yaptgin patchte bi haa olustu client fln bilemicem ..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
said:
Twilight, 19 January 2004 19:00 tarihinde demiş ki:
bende ankara kablonet eclipse 400 civarinin altina düsmedi..

işte onu diorum ankaranın bi sorunu var galiba OFOFOF
Mesaj tarihi:
said:
Durlag, 20 January 2004 04:07 tarihinde demiş ki:
narsil o gun sen gittin ben DAOC a girdim sifir loss sifir lag 3 yesil super bi sekilde oynadim halada oyle oynaniyo bende senin o gun yaptgin patchte bi haa olustu client fln bilemicem ..

sus bakim sen
Mesaj tarihi:
512k adsl ile 1024 adslnin farkı oluyor sonuçta aynı yurt dışı çıkışını kullanıyorsunuz ve benim testlerime göre USAdan aldığımız en iyi ping 170ms dir.TTnetin yaptığı açıklamada bu ay sonunda ingiltereye 622x2 lik bir hat açılacağıdır.Bu hat açıldıktan sonra EU serverlarımızdan ortalama 100ms alıcağımızı düşünüyorum Şu anda EU için777/777 lik bir hat var.
Mesaj tarihi:
ben avrupa serverlarında bir kaç ay önce(ilk deprem kesintisinden sonra) 100 civarı pingle cs oynadım.
sanırım bu ikinci kesintide bızırdayan fiberi hala düzeltemediler. eğer o 622*2 gelirse baya rahatlarız.
Mesaj tarihi:
256k adsl ile kaç alırım acep ??
Bide 300 ping falan demiş bazı arkadaşlar 300 ping ile ne kadar iyi oynanabilirki ? bide üstüne para verip savaşlardan hiç zevk almaz hale gelmek istemem.
  • Yeni Oluştur...