BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 hala ağrıyor ayaklarım yalnız. bencede süperdi. eskilerden çok hit söylemediler ama bu bile yeter. bence onlarda memnun kaldı. belki bir kez daha gelirler. neden olmasın :) özlemişim metal konserlerini bayadır gitmiyordum :p bu arada ben ortalarda idim ve ses gayet iyiydi bizim ordan :( sanırsam önlerden öyle duyuluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ayaklarım ve boğazım ağrıyor be.. O nasıl bir painkiller'dır.. ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bu arada judas t-shirt ü ile akşam 18.30 da parkormanın ordan massive atttack bileti alırken beni gören fazla kişi olmamasıda şansımdı heralde dsadsa şöyle bir foto bulmuş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Rob2un sahneye tahtla çıktığında söylediği şarkının adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 of süperdi ya hatta muhteşemdi söyleyecek bişey bulamadım eheh bide nilep siz nerdeydiniz içerde ya bida göremedim akşam sizi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Biz yiğitcanlarla falan o ses kulesinin bi 15-20 metre önündeydik. Göremedik sizi, sonra çıkışta yiğitcanları da kaybettik telefon da yoktu ya çıktık gittik biz de napalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 e biz onlarla buluştuk çıkışta eheh kalsaydınız giderdik beraber neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Kaybettik biz onları işte çıkışta sonra garip koca bi minibüse bindik kadıköye gittik hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 xieon said: Rob2un sahneye tahtla çıktığında söylediği şarkının adı neydi? Nostradamus albümünden bir parçaydı tahmin hakkımı kullanayım yanlış hatırlamıyorsam Death 'ti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 evet death olması lazım http://www.dailymotion.com/video/x64jzx_judas-priest-istanbul-konseri-gorun_music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Judas priestten sonra büyük menderes deltasına geçmeside pek güzel olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleazy mind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 def leppard ile birlikte bu yaz izlediğim en iyi konserdi. şimdilik. metal budur dedik. dibimiz düştü, gözlerimiz doldu. bir ruh en fazla bu kadar iyi yansıtılabilirdi. neyse, önümüzdeki konserlere bakıcaz (scorpions, metallica) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar