Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

13 Temmuz 2008 Judas Priest Konseri

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
BKM'deki bağlantım sayesinde biletini bedava elde ettiğim konser oldu efendim kendileri, şimdide Björk için kasıyorum. Oh ulan, para mı yetişir yoksa tüm bunlara.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Riverwind said:
Judas ın Nostradamus albümü nete düşmüş dinledim biraz müthiş olmuş orjinalini alcam direk

17 temmmuzda çıkıyor albüm

harika bir albüm olmuş harbiden bilet parası bulursam üstüne biriktirip orj almak lazım
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi bilet 80 milyon...
herhalde organizatörler "millet bu parayı gider çalışır kazanır verir" diye düşündü çünkü bizim buralarda cidden tanrı muamelesi görüo böyle mühim gruplar.
ama boğaz kenarında konser fikri bana cazip geliyor... aslında parası için gitmemeyi de düşünüyorum ama uf bilmiyorum yani.
Mesaj tarihi:
allah allah gariplik bendemi bitürlü çözemedim. Yeni albümleri Nostradamus, bence en iyi ihtimalle vasat. bikere Heavy Metal'den eser yok, eski judas soundundan eser yok, sadece Nostradamus parçasının riff'leri painkiller'ı andırıyor. Senfonik Metal kasıntısıyla konsept albüm yapmışlar. ben müzikal olarak beğenmedim açıkçası (bütün albümü dinledim). Konserde umarım eski parçalardanda çalarlar bide bu albümü baştan sona çalmazlar katlanamam yoksa 8-)
  • Yeni Oluştur...