madduck Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yaw ben bişi yapcam mesala .bow diyince çantaya bow düşecek nası yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 [function bow] message al sana bow newitem i_bow act.bounce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 balık tutmak => balık yemek arada bir tercih yapın.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bence paticik.com/scripts bölğmğndeki scriptinge girişi oku bi .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 silencer olayı daha iyi nasıl anlatabilirim? birazcık paticik.com/scripts'i okumuşsa scripte bakarak cok rahat bundan sonra buna benzer şeyleri yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bizde okuyarak öğrenmiştik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madduck Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ya öyle hemen yaf sokmayın ben [function bow] yapmıştım ama .bow yapınca herif eğiliyodu yani sorun bow function olarak kullanılamazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar