Nomak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Merhaba dostlarim basligi buraya acmaya karar verdim baska yerlerde celiskiye dustum acikcasi :D Simdi soyle bir sorunum var boyum 1.89 kilom 78 ortalama minik denicek bir gobek saldik ve eritmeye karar verdim .Is hayatimdan dolayi vaktim yok salona gidecek serbest aletler ile evde calisiyorum suan 3. haftami bitirdim. 5kx2 ve 8kx2lik olmak dumblelarim var.Duzenli olarak evde calisiyorum Ust beden calistiriyorum ama su gobek isini cok taktim ve yok olmasini istiyorum. Evde body building yapan varmi bu konuda beni bilgilendirirse yada program onerirse sevinirim. Simdi butun haraketlerin adini unuttum ama karin kaslari icin gunluk bu programi uyguluyorum ve gunluk 1 saat suruyor calismam. 25 x 5 mekik her set arasi 1 dk ara 20 x 4 yarim mekik her set arasi 1 dk ara Sinav pozisyonunda 2dk sabit duruyorum 2 set. ve yere uzanip ayaklari yukari kardiriyorum(birlesik) 20sn tutup indiriyorum 10 kez yapiyorum ve 2 set.(ama olum gibi cok zorlaniyorum ) Okudugunuz icin thank you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Bilgi deposu ben : [email protected] Beklerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 aslında nasıl uzun uçuşlarda uçaklarda egzersiz öneriyolar, çok laptop başında oturanlar için de göz ve vücut hareketleri vardı ama unuttum.. İnternette bi yerde olsa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=1LbMe3-gkNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 videonun gayliğine filan bakmayın iyidir o baya dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 o kadar egzersiz az değil mi? 30 dkda bir 2 3 set mekik yap. ne kadar işin olursa olsun o kadar ara verebilirsin heralde. ben sürekli mekik şınav falan yapıyorum.tabi abartmamak lazım. dirseklerim sakatlandı şınavdan adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hatta videoyu vereyim direkt uygula evde 2-3 malzeme alıp :D http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=5656707 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar