Selamon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paticik kullanıcıları için tarihi an, ikide bir yazılanları eleştiren, bık bık konuşup duran Selamon siteye şiir ekledi. Yaptığı basın açıklamasında yaklaşık 2 yıl önce yazdım dediği Gerçek Hayal adlı şiiri, kendisini amansızca eleştirmek isteyenler için süper bir fırsat niteliğinde. İşte o şiir: Gerçek Hayal Karanlığın içindeyim Hayallerinde atıyorum adımımı ışığa Sigara dumanı doldurkça odanı Şekil alıyorum karşında Olmanı istediğim miyim gerçekte? Gerçek kimin umrunda Hayallerinde yaşıyan ben Diğeri ben değil aslında Denizin üzerindeki sis Sigaranın dumanı Nefesinin buğusu Şeklim aslında onlarda Var mıyım ben gerçek hayatta? Hayatlar mı gerçek, hayaller mi hayat? Bir türlü varamıyoruz bunun farkına Varmayada niyetimiz yok aslında Hayallerinde el ele oturuyoruz Kaçamak gülüşlerim ve arzuladığın dokunuşlarım var tam orada Hayal odanda gerçek olması gereken hayatında Sigaranın dumanında şekilleniyorum ben Diğer ben yalan olan aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 çok pis eleştirmek istiyorum. ama saat sabahın 5 buçuğu ve ben bir buçuk saat sonra uyanmalıyım. tabi önce uyumalıyım. Bu işi yarına bırakmaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 seksi fotorafları için tıklayınız =) ben beğendim gayet, varoluş kaygıları ve kendini başkasına göre tanımlama psikozu başgöstermiş sanki ehe daha çok yazı/şiir isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar