LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 efenim, benim mouseda yaklaşık 1 haftadır bir egzantirikliktir gidiyor. hdd azıcık işlem yapmaya görsün, bu kendine göre hoplayıp zıplamaya, tuşlarına kendi kendine basmaya başlıyor. (bir keresinde kendi kendine 2 pencereyi kapatmış, kalan pencereleri yatay basamaklamış ve winampi açmıştır. takdir ediyoruz.) tabii bu her zaman değil de, zaman zaman olan bir şey. bir kez başlayınca da, artık bilgisayarınızda yaptığınız her işlemde belirli bir delilik potansiyeli gösteriyor. bir yerden sonra da kitleniyor ve bazen beraberinde klavyeyi de kitliyor. bilgisayarda her şey normal oluyor ama mouse veya hem mouse hem de klavye işlemez konuma geliyor ve mecburen baştan başlatıyorsun bilgisayarı. efenim mouseun girişi adı psi(emin değilim) olan meretten galiba. şu yuvarlak girişlilerden. lütfen bilen, bilmeyen cevap yazmasın da ikilemlere düşmeyeyim. yüzeysel cevaplar da istemiyorum, format at, windowsu baştan kur, virüs taraması yap gibi. hakkaten bu tarz bir sorunla daha önce karşılaşmış veya karşılaşmamışsa da kesin çözümlerini bilen birileri tavsiyelerde bulunsun lütfen. ayrıca eğer bilgisayarı herhangi bir zerzavatla check ettir demek istiyorsanız, o zerzevatın adını da yazınız, markasıyla filan. ha, söylemeyi unutmuşum. mouse'u değiştirdim, hepsinde aynısı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 çok büyük ihtimalle girişten kaynaklanıyor, anakarta bağlantısı ya da soketinden. birde usb mouse dene varsa yuvan..[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ah bir usb'em olsa, lilalalalalaa iyi de, durduk yerde neden olsun ki bu? yani giriş kendi kendine bozulabiliyor mu? hödönk? [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 29 January 2004 04:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ehoe, imdakkkk. şu an salt klavye yardımıyla buralara değin geldim. hiç yaşayan yok mudur bu tarz bir sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ps/2 ise giriş böyle şeyler yapması beklendik. bir ara hatalı girişlerle ilgili söylentiler ortalıkta geziniyordu. muhtemelen seninki de kısa ömürlülerdendir. usb'ye geçmeni tavsiye edicem. muhtemelen sorun donanımsaldır. //aynı bilgisayarda başka hdd ve işletim sistemi ile denemende fayda var.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 sistemden mouse u kaldır bir daha yükle[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar