yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Last.fm'de komşu radyolarını dinlerken çıktı. Böyle tanıdık bir melodi, akustik gitarla çalıyor.. Meğersem stairway to heaven' mış. Akustik gitarla yorumlanmış çok hoş bi cover yapmışlar. Araştırdım ekşiden falan, 1i bayan olmak üzere 2 kişilik bir grupmuş. Meksikalılarmış, akustik gitarla metallica'dan one ve orion'u da coverlamışlar. Merak ettim belki bilen vardır hatta müziklerine bi şekilde sahip olan vardır. varsa öm isterük. eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ben de orion coverları ile tanımıştım onları. myspace sayfalarından dinleyebilirsin şarkılarını. orionu mp3 olarak kaydetmiştim oradan duruyor hala. güzel işler çıkarıyorlar ama evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Bende FOC albümü var. Konserlerinden birine giden bir arkadaşım albümü alıp bana kopyalamıştı (dört sene önceydi tey tey). Çok güzeldir o albüm. Onun dışında youtube'da çok hoş videoları var. Hatta ben üç dört sene önce Türkiye'ye tatile gittiğimde arkadaşlara dağıtmıştım. Herkes hastası olmuştu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bütün parçaları var bende. Çogzel grup bu :) Metallica'nın One ile jazz klasiği (george benson, dave brubeck vs.) take five'ı birleştirmişler, o parçayla öğrendim ben de Mirage sayesinde :D Bu topii de Georges st. dinlerken gördüm tam eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Yardımsever bi pati sayesinde 8 tane falan mp3'ünü edindim, çok imba oldu kendisine bi de burdan teşekkür ediyorum =) Şu anda da radyoda çalıyor,negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ehe zaten topici açıldı diye çalayım dedim ben de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 orion coverları harika. of harika ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 şunu koyiyim ya http://www.youtube.com/watch?v=K2Z1_GAZyCo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar