Orf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Gerizekalı gameloaded ben siparişimi cancel etmeme rağmen siparişimi yollamış... Her neyse geldiklerine göre yapacak bir şey yok. 2 tane SI'lı EU DAoC var elimde isteyene, 1 ay free süresi felan kullanılmamış, hatta kutu açılmamış doğal olarak ısmarladığım fiyattan 23.99 pound. PM'den ulaşın bana isteyen varsa. Saygılar.[hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Elindeki Dark Age lere talibim ikisinede :) Neyse eğer satılmadıysa almak istiyorum. Telefonum : 0532 632 62 31 İstanbuldayım[hline]"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Yav işler güçleri unuttuk bu paketleri, mutfakta duruyo iki tane açılmamış paket, almak isteyenler vardı, ben Ankara'da değildim felan.... Hala elimde 2 tane açılmamış paket var, isteyenlere ısmarladığım fiyattan verebilirim.. DAoC - SI Double Pack EU Version 1 Ay Bedavaları doğal olarak duruyor... Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot On a long enough timeline survival rate for everyone drops to zero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSecurity Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 orf Çok acil ulaş bana Mutlaka almak istiyorum icq 120327628 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bende isterim[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar