Pakize Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bu oyunun pc versiyonunu nereden bulabilirim lütfen yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 kazaa i-mesh gibi p2p programlarda bulman olasi baktin mi?[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 himm classic trashda da varmis iste sana linki al çek http://download.classic-trash.com/files/pc/colonizationforwindows.zip Daha bir çok eski oyun içinde kaynak sana tepe tepe sömür http://www.classic-trash.com[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 teşşekürler karamurat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Ya bende bu oyun varda PC' de grafikler acaip yavaş. Örneğin bir birliği öldürdüğünde, ya da bir bina yaptığında grafikler kare kare oluşuyor, tamamlanması 1 dakika falan sürüyor. Bunun çözümünü bilen var mı?[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Bende orjinali var ama boyutunu bilemiyorum =/[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 benim şuanda oynadiğimda hiç bir problem yok eski günlerimi hatırladım :( çoook zevkli hala oynuyorum bir tek sorun var Xp'de sessini kapatmak zorundasınız yoksa çalışmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ben bu oyunu bayağı sevdim, bayğıda yazısını yazmıştım. Güzeldir.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar