raw power Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 70'lerin psychodelic/blues/garage rock'ını yapan leziz bir grup.İlk ve tek albümleri 2007'de çıktı.70'leri seven herkese tavsiye ederim,kesinlikle edinin bu albümü. Radio Moscow [edit: linki duzelttim /doggy]
glamdring_S Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 İlk izlenim olarak hakaten harika, çok sağol paylaştığın için. Buraya pek böyle gruplar düşmüyor dt falan var genelde:), The Answer'dan sonra bu adamlarında biryerlere gelmesini istedim şuan itibariyle.
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 hoşuma gitti dinledim sitelerindeki tüm parçalarını. şu qtrax açılsa artıkta indirsek şarkılarını
raw power Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Beğendiğinize sevindim. :) Soulseek'ten edinebilirsiniz albümü,ben ordan indirmiştim.
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bu ara paso dinliyorum özellikle Ordovician Fauna ve Timebomb çok hoşuma gitti. Album kapaklarınıda kim yaptıysa müthiş olmuş deyinmeden edemiycem
Öne çıkan mesajlar