raw power Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 70'lerin psychodelic/blues/garage rock'ını yapan leziz bir grup.İlk ve tek albümleri 2007'de çıktı.70'leri seven herkese tavsiye ederim,kesinlikle edinin bu albümü. Radio Moscow [edit: linki duzelttim /doggy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 İlk izlenim olarak hakaten harika, çok sağol paylaştığın için. Buraya pek böyle gruplar düşmüyor dt falan var genelde:), The Answer'dan sonra bu adamlarında biryerlere gelmesini istedim şuan itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 hoşuma gitti dinledim sitelerindeki tüm parçalarını. şu qtrax açılsa artıkta indirsek şarkılarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Beğendiğinize sevindim. :) Soulseek'ten edinebilirsiniz albümü,ben ordan indirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bu ara paso dinliyorum özellikle Ordovician Fauna ve Timebomb çok hoşuma gitti. Album kapaklarınıda kim yaptıysa müthiş olmuş deyinmeden edemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar