dittohead Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 World Wide Web’in mücidi İngiliz Tim Berners-Lee, İngiliz Kraliyet Sarayı tarafından şovalyelik nişanıyla onurlandırılmış.world wide web fikrini bundan 10 yıl önce internet sayfalarını birbirlerine linkler yardımı ile ilişkilendirmek isterken bulmuş.[signature][hline]Hiçbir Varlık, İnsan Kadar Yükselemez Ve Alçalamaz...!
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 www nin atılması düşünülüyordu gereksiz bir uzantı.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
dittohead Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 evet aslında www yazmadan sitelere girebiliyorsun fakat tüm resmi kurumlar tanıtımlarda-reklamlarda falan wwwi kullanıyorlar.[signature][hline]Hiçbir Varlık, İnsan Kadar Yükselemez Ve Alçalamaz...!
Asas4eva Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 yo girilmiyor www yazmadan...[signature][hline]Divine Retribution
sharky Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 NS lerde A adresleri direk IP, www ise A adresine adanmis domaine CNAME olarak atanir.. Yani aslinda ikisi de ayni yeri resolv ediyor.. E tabii farkli ornekleri de var bunun, dedigim sey %90 kullanilan bir durum.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Deep-Night, 27 January 2004 22:07 tarihinde demiş ki: www nin atılması düşünülüyordu gereksiz bir uzantı. eh... öyle aslında...bir bakıma... birde www2. diye devam edenler var..onlarda ilginç :P internet 2 protokolü kurulacakmış 2006 mı neyin..Chipte yazıyordu 2-3 ay öncesinin bir saysında yanılmıyorsam..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ewt hatta www3 de war ewt gereksiz bişe sonuçta bi protokol fln deil ama world wide web yani internet=dünyaya açılma gibi bi izlenim yarattığı için güzel :][signature][hline]a.k.a "bay bomba"
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ya benim world wide web olayı hoşuma gidio :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
metboy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 evet internet2 yapılıomuş ama bütün dünyaya nasıl bir altyapıyla açılırlar bilmiom. amerikadaki üniversteler arasında kurulmuş bir ağmış zaten. ama 7 gb bilgiyi bi kaç dakkada yolluyabilmişler ağ üstünden lol. tabi güzel :)[signature][hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki: sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız....
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 açıkçası onun Türkiyeye gelmesinin bi 50 senesi var.. umutlanmayın[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 aferedsiniz ama okudum okudum bi poh anlamadım?yeni internet?huh?[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone!
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 valla benim kafayı yiyesim geldi... kime ne zararı varmış şuanki teknolojinin... pff ne güzel takılıyorum ben dial-up ile. Değişim ne zaman duracak acaba... Yoksa yeni dünyada benim gibi tembellere yer yok mu?[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim."
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ya ne www3 ü benim brinkster de açtığım site www14.brinkster.com... diye gidiyor , oha dedim
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bence .com , .org gibi uzantılarda gereksiz paticik yazalım gşrsin ozaman rofl[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bence com uzanrılarında www ve com gereksiz... net org edu vs. kullananlar kullansın uzantıları ama genede olsa bi ödül de ben verirdim o ayrı ;)[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 www kaldıranada bi ödül konsun :)
Peka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 aslinda com net org site hakkında bılgı vermek içindi commercial organization hesabi ama salliyan yok , adam org hosuma gitti diyip aliyor :)[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum.
Öne çıkan mesajlar