cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ben bu adamı bugüne kadar anlamış değilim.. nedenmi dersiniz ? Sol kanatta kanatın önünde Gökhanın önünü kesen ve sağ back lerde dolaşan deividi sadece izliyor. halbuki gökhanı öne alıp arkasına önderi koysa neler olacağını tahmin bile edemiyorum. burda deivid e inadı yüzünden HEM ÖNDERİN HEMDE GÖKHANIN kariyerini neredeyse bitiriyor. 2. sine gelelim sağ kanatta UĞUR adam resmen tuncay. 2. çalımdan sonra kaptır geri zar zor gel.. vederson diye bi adam almışsın sen sola taş gibi ortada yapıyo ayağa oynuyo , yazıklar olsun ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Söz konusu maçın başlığı var orda yazsaydın keşke bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 alıyo vederson u bişiyler yapmaya çalışıyo demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ya abi fıtık etti beni 1 maçtır diil bu o deividi görünce içim kan ağlıyo ileriyi desen kejmanla semih ... alsa oraya anelka gibi aktif bi oyuncuyu deşse .:) sende varda onlarda yokmu o akıl diceksin demekki yok 1 yıldır hiç zevk alamıyorum şu maçlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 herkes teknik direktör arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 zicodan iyi biliyor bu adam futbolu arkadaşım sen karışma ordan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yönetim istifa demeliydin bence :) hepsi aziz yıldırımın suçu.zico gelmeseydi bunlar olmazdı :) hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 zicoya o kadar laf ediyorsun ama fb en azından takım olmuş kaç yıldır istikrarlı oyuncular fln birbirini tanıo vs sen orada olsaydın eminim dediğin gibi yapardın değişiklikleri zaten hiçbir etmen yok futbolda tak tak onu değiştir hemen işler düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 aç fm yi yap değişiklikleri. diğer topic te yazarsın cevabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar