NoS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ligin 8. ee ne var bunda diyebilirsiniz ama ligin 16. sının b takımı olduğunu hatırlayınca belki de vay be diyebilirsiniz.Takım sadece başarıya aç gençlerden oluşuyor ve teknik direktörü daha lig başlamadan ''türkiyedeki bi ilgi gerçekleştirip bu kadar genç bi takımı sahaya sürücez belki de başarırsak yeni bi akımı başlatırız futbolda'' ki tuttu da gençler saldırganlıkları ile 9. oldular. Peki şimdi türkiye deki kafanın değişme zamanı değil mi 20 yaşındaki oyuncuya genç deme düşüncesini geçmeliyiz zira messi 20 ronney 21 kasper schemicel 20 Tugay ın milli takımla ilgili dediği çok güzel bişey var ''milli takıma çağırsalar gitmem çünkü ben görevimi yaptım sıra yeni nesile geldi onların o heyacanı tatması lazım artık '' ne kadar mantıklı aslında ama işte koltuk sevdası gibi forma sevdası var ülke de Not:Konu çok saptı farkındayım ama birbirleriyle bağlantılı konular nede olsa
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 gençlerbirliğinin alt yapısı ama daha iyi. seneye gençlerbirliği düşerse takımdaki oyuncuları oftaşta görebiliriz.
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Evet, sen zaten Oftaş hakkında denecek şeyleri demişsin. Ben de dikkatimi çeken 3 oyuncudan bahsetmek istiyorum. Forvette İbrahim diye bir adam var. Mehmet Yıldız tarzı, vücudunu mükemmel kullanıyor, izlediğim maçlarda beğendim. Defanstaki Remzi Giray Kaçar ligin en iyi defanslarından biri, sonunda Fatih Hoca kadroyu aldı, umarım İsveç maçında görebiliriz onu. Son olarak da Sandro diye bir Brezilyalı oyuncuları var. Sanırım devre arasında transfer ettiler. Galatasaray maçında müthiş oynayıp, 2 gol atmıştı. Geçende 2-0 dan 3-2 ye tek başına çevirdi maçı.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 cacık olmaz. cok fazla menajerlik oynuyosunuz genç oyuncu sevdanız bu yüzden.
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 giray kaçar bide 22 yaşındaymış ya işallah geliştirir kendini
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Fistan said: cacık olmaz. cok fazla menajerlik oynuyosunuz genç oyuncu sevdanız bu yüzden. Yıllardır 3., 4.sınıf Brezilyalılarla takım doldurmaktansa bu Türk gençlerine güvenmek, onlara şans vermek daha iyidir. Nitekim iyi de gidiyorlar.
NoS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 sandro gençlerden kiralık fm bilgisinin yararları:d ayrıca solskajear varken rooneyi almak salaklıktı alex ferguson haklısın fistan.
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bu hafta fenerbahçe ile oynuyorlar sanırım. bu "iyi" takım yer yine 10 gol fenerden.
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 kalecisine de bi göz atın bakalım kimmiş? :D
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 fistan artık bıraktın galiba sen menajerlik oyununu falan zico sana danışıyo takım hazırlarken...
Öne çıkan mesajlar