Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gençlerbirliği Oftaş


NoS

Öne çıkan mesajlar

Ligin 8. ee ne var bunda diyebilirsiniz ama ligin 16. sının b takımı olduğunu hatırlayınca belki de vay be diyebilirsiniz.Takım sadece başarıya aç gençlerden oluşuyor ve teknik direktörü daha lig başlamadan ''türkiyedeki bi ilgi gerçekleştirip bu kadar genç bi takımı sahaya sürücez belki de başarırsak yeni bi akımı başlatırız futbolda'' ki tuttu da gençler saldırganlıkları ile 9. oldular.

Peki şimdi türkiye deki kafanın değişme zamanı değil mi 20 yaşındaki oyuncuya genç deme düşüncesini geçmeliyiz zira messi 20 ronney 21 kasper schemicel 20

Tugay ın milli takımla ilgili dediği çok güzel bişey var ''milli takıma çağırsalar gitmem çünkü ben görevimi yaptım sıra yeni nesile geldi onların o heyacanı tatması lazım artık '' ne kadar mantıklı aslında ama işte koltuk sevdası gibi forma sevdası var ülke de

Not:Konu çok saptı farkındayım ama birbirleriyle bağlantılı konular nede olsa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, sen zaten Oftaş hakkında denecek şeyleri demişsin. Ben de dikkatimi çeken 3 oyuncudan bahsetmek istiyorum.

Forvette İbrahim diye bir adam var. Mehmet Yıldız tarzı, vücudunu mükemmel kullanıyor, izlediğim maçlarda beğendim.

Defanstaki Remzi Giray Kaçar ligin en iyi defanslarından biri, sonunda Fatih Hoca kadroyu aldı, umarım İsveç maçında görebiliriz onu.

Son olarak da Sandro diye bir Brezilyalı oyuncuları var. Sanırım devre arasında transfer ettiler. Galatasaray maçında müthiş oynayıp, 2 gol atmıştı. Geçende 2-0 dan 3-2 ye tek başına çevirdi maçı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...