Kumadam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ağabeyiniz olarak iki çift laf edeyim eski bir Kore gazisi tadında; Yıl 1997; Thief über UO'da, tüm osi'de nereeyse herkes Thief, çalıyor çırpıyor...kesiyor kaçıyor...Bir nerf.. yıl 1998; Tank-Mage diye bir sınıf. Zorlama yapılmış ama hem melee'ye hemde caster sınıflarına karşı etkili mi acayip etkili...önüne geleni silip süpürüyor....Bir nerf Yıl 1999; Tamer-Mage, hem dragonum var hemde caster'ım ben..onu yerim bnu ytarım..hatta hiç unutmama ilk zamanlarda dragon senin adına loot bile yapıyordu....bir nerf Yıl 2000, Bard- (tamer yada mage) yada daha da hibrid'i...silip süpürüyorlar ortalığı. Sen daha bir yaratık kesene kadar bunlar neredeyse zindanı temizleyecekler...bir nerf Yıl 2001...lumberjack'ers lar...blacksmithlere iş yarattılar resmen..daze dersen onda, armorunu sıfıra indirme dersen onlarda...süründürdüler resmen....sonra..bir nerf... Kıssadan hisse, bu insanoğlu arsız...her zaman sistemi bozacak birşeyler buluyor. Oyun yapımclarıda bu tipler yüzünden sürekli patch çıkarmaya devam ediyorlar. Eğer bizler hep über'i yakalamak için çırpınırsak..bunun bir sonu olmadığını göreceksiniz. Yukarıda belli belirsiz tarihlerinden örnek verdim ama bu konu diğer oynadığım MMORPG'lerde de aynı şekide oldu. Bu nedenle oyunun mekaniğine değil, arkadaşlığına odaklanın derim. Oynadığınız oyunu daha zevkli kılan arkadaşlarınızdır, skilleriniz değil. Yukarıda yazılanları tek tek okudum. Sanki bir matematik dersinde gibi hissettim kendimi. Peki nerede kaldı bu işin eğlencesi? Ailenizin Kore Gazisi Kumadam Ölümsüz kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 hesabını kitabını bilmekle veya kazanmakla eğlenenler de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Yok yok warrior OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 o kadar kasmayın ya ahaha millet hırs yapmış cidden lan wc 1v1 ladderde bu kadar hırs yapmıyorduk asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 o değilde karsına barbartürk die warrior yanında druidle gelince yenilmek koyuyor be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Inatla druid almicagim 2v2 ye ...evet aci cekmeyi seviyorum. Boyle delirdigim anlar olmaya basladi... ^$@!$#@! Y&^%%$% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 10 maç yaptık rogue&rogue gelen takımların 8i warlock pala 1 war dru 1 shadow pri lock. Yahu kodumunun battlegroupunda sadece bu setuplar mı var ya 1916dan 1700lere düştük kafamı duvarlara vuruyordum sinirden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 2 Rogue 1 Druid'i kesemiyorsaniz arkadasim, aglamayin. l2p ps : not duseyim de kavga dovus cikmasin, taniyorum bu kotu rogueu. saka, j/k, no offense bla bla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 1 kez geldiler onda da yenildik 2kişi bir druidi herhalde kesersinde arkanda harmstring spamlayan beyinsiz bir warrior varken biraz zor oluyor sonuçta druide 1 saniye boşluk versen karşı pillardan el sallıyor sana. İlk nukede kestin kestin mesela biz hpyi %10a indirdik en son sonra kaçtı elimizden gg. Yalnız bu aralar blind cok resistlemeye başladı artı olarak vanish bugı delirtiyor ya nolcak bu halimiz:( NE druid Human warrior gelince stealth die bir olayda kalmıyo zaten ashdsahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar