Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Merhaba arkadaslar; bu kosu bandiyla ilgili bisey sorucam.Spor bolumu mu daha uygun olur karar veremedim ama isin sportif tavsiyesinde degil aletleri merak ettigim icin buraya acayim dedim. Eve bir bant aliyim diyorum disarda spora pek vaktim olmuyor , hepsiburada dan biraz fiyat baktim en ucuz motorlu 550 ytl , manyetikler 200-250falan , ciddi bir fark var..Bu motorsuz olanlari kullanmis olanlar var mi ? Ev kullanimi icin zorluk ceker miyim ? Nedir dezavantajlari motorluya gore , varsa avantajini da bilmek isterim.. Ramses in topiclerinin arasinda farkedilir insallah bizimki.Adam baltaladi konu disini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ramses sagolsun 10 dk da en dibe indi lan topik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 manyetikliler hakkında pek bilgim yok ama motorlular hakkında şunu söyliim seni belirli bi tempoda koşmaya zorluyo bide işte eğer üzerinde varsa cardionu ölçüyo falan filan bide eğim verebiliyosun idmanına ne bilim bitane vardı bende kullanırdım zamanında iyi çalışırsan sağlam cardio işi görüyo:) ayrıca motorluların 6 ayda bir mi ne bakımımsı bişii var ufak bi şişede yağımsı bişi var onu koştuun bantın kenarlarına döküyosun falan.. neyse çok uzattım alırsan güle güle kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 manyetigini bilmiyorum da motorlu cok ses yapıyo, o silikonu da sıksan der sıkmasan ayrı dert. cok sıkınca ses yapıyor sıkmazsan yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ben 800e aldıydım.motoru tabi ses cıkarıo ama gunun 24 saati kosmicağın için önemli değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 motorlu olan kendi gücüyle döner, motorsuz olansa senin itmen ile (koşarken). aralarındaki fark bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 hani kosarken kan ter icinde pek aklına gelmiyor ama o sırada oradan kazayla gecen, ya da yemegini yemis altyazı okuyarak sızmak isteyen biri icin rahatsız edici. tabii salona koymicaksan problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 DoruK said: motorlu olan kendi gücüyle döner, motorsuz olansa senin itmen ile (koşarken). aralarındaki fark bu. Yapma ya biz de idiottuk anlamadık onu..Kullanım açısından farklarını soruyorum ben , fiyat farkı oldukça yüksek değer mi değmez mi diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 motorlu almakta fayda var çnkü sabit bi hızda koşmanı sağlayabiliyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Kithnos said: Yapma ya biz de idiottuk anlamadık onu.. üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ben ikisinde de koştum. farkları yok. amaca hizmet konusunda aynılar. Ama şöyle diyim ucuz olanı alırsan elinde patlamaz, ziyan olmaz. pahalı olanı alırsanda yok yere masraf yapmış olmazsın pişman olmazsın. koşu ile ilgili motorlunun farkı yok ama işte sabit hız, km ölçmesi, kalp atışı öçlmesi km programlama vs vs gibi şeyler sayesinde daha çok işine yarayabılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 DoruK said: Kithnos said: Yapma ya biz de idiottuk anlamadık onu.. üzüldüm :( komik çocuk seni...topicin niye açıldığını anlamadan post atıyosun ama canın sağolsun,herkes okuduğunu algılamak zorunda değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar