levko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 dunemaul serverında 70 nightelf warrior ve 70 priest warriorum main char full epic 4/5 tier4 prot nature resist set full fire reist set frost resist set hepsi full epic craft bunlar 4 er parca full dedigim 4 parcadan ibaret zaten ayrıca tank setıde block set dodge parry set olarak 4 5 yedek parca var pvp setide full 2 vengeful 3 gladyator gerısı vindicator bs 375 mining 375 weaponsmaster epic flying mount var netherdrakede mevcut tbc sorası heryere attuned heryere exalted priestta full pve gear yarı mavi yarı epic karısık pvp itemı yok yaklasık 1k gold para var ama bankadakılerı satsan 3k cıkar :p bankalar dolu ısteyenler pm atabılır bı arkadasım daha var 70 shaman full pve epic gear elemental resto setıde mevcut 2 arkadas almak ıstersenız aynı serverda 2 acc satılık ılgılenenler pmde atabılırler yada [email protected] yada [email protected] msn adreslerımız ekleyın konusalım cogu zaman onlineız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 noktalama işareti koysan çok güzel olurdu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 pm attım levko ama efsane offline'sın kaç gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 aman sakin ha NOKTA, VIRGUL koymayin yeni jenerasyon, SAKIN HA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 hayır ben editleyip nokta virgül koyayım dedimde uğraşılmıyo ya anlamadım hiç bişi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 gnome gnome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 param olsa alıp silerdim sırf gnome azalsın diye :P saka bir yana güzel gözüküyor karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yok char gnome değil konusma tarzıydi o :) gnomish adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Apache said: param olsa alıp silerdim sırf gnome azalsın diye :P saka bir yana güzel gözüküyor karakter. abi nası anladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 okumus gibi yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar