Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 arkadaşımla erenköydeyiz taksime geçmemiz lazım.karadan ulaşım yollarını bilen varsa yazsın 2 rekat.caddeden taksim dolmuşları geçiyo diyolar ama tam bilmiyorum.olmadıo deniz otobüsüyle geçicez ama karadan geçmek isttiyoruz wtf?help thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sarı dolmuşlar var caddeden taksim .emin ol yani.4-4.5 lire falan verirsin yalnız . yine caddeden otobüs olması gerekiyor.2 bilet parası. olmazsa minibüs yolundan 112-110 tarzı otobüslerle taksime gidebilirsin.yine 2 bilet. paran bolsa atla dolmuşa yoksa minibüs yoluna çık git . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 inonu caddesinden taksime çift katlılar geçio :) minibus yolundan dolmusada binebilirsiniz caddedende dolmusa binebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 129 t miydi kozyatağı taksim. o tek bilet mi bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 129t e5 ten kalkıyo, çok ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 atatürk caddesinden inio yaw ama.öyle biliorum.bir de tek biletse süper o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 129 t atatürk caddesinden inmiyor 110 da kadıköy taksimdir. eğer minibüs caddesine yakınsanız 112 ye binip taksimde inebilirsiniz( taksim son durak zaten) ya da caddeden sarı dolmuşlar biniceksiniz ya da kadıköye geçip ordan 110a binip taksime geçiceksiniz ya da kadıköyden beşiktaşa(vapurla) ordan herhangi bir taksim otobüsüne biniceksiniz ya da kadıköyden kabataşa( böyle bi sefer varmı bilmiyorum denizden)ordandan finiküler sistmele 5 dk da taksimdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 benim bildiğim bostnacıdan kalkıolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 malik said: atatürk caddesinden inio yaw ama.öyle biliorum.bir de tek biletse süper o.202 o dediğin =) çift bilet indirimsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 doğru evet.güzel rahat bir şey o da hoş . said: 110 da kadıköy taksimdir bi de evet bunu karıştırmışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Geç olsun güç olmasın: 202 Çift Katlı Belediye ve Özel Halk Otobüsü. Bostancı'dan kalkar, minibüs caddesinden devam eder, İnönü caddesinden E-5'e çıkar, Boğaz Köprüsünden önce Mecidiyeköy'e, ardından Taksim'e gider. Taksim son duraktır. (Hafta içi saat 10.00'a kadar 2. Köprü'den (Fatih Sultan Mehmet Köprüsü)Levent'e giriş yapar ve M.köy-Taksim yolunu kullanır) 129T Kozyatağı'nda Carrefour'un önünden kalkar, E-5'i müteakip Boğaz Köprüsü'nden Taksim'e devam eder. (Beşiktaş'tan geçer) 129 Kozyatağı'nda Carrefour'un önünden kalkar, E-5'i müteakip Boğaz Köprüsü'nden Taksim'e devam eder. (Mecidiyeköy'den geçer) 112 Bostancı'dan kalkar, tek katlı belediye ve ya özel halk otobüsüdür. Minibüs caddesinden devam eder, Kadıköy'e gelmeden, evlendirme dairesinin karşısından E-5'e çıkarak Taksim'e kadar gider. (Beşiktaş'tan geçer) 128 Bostancı'dan kalkar, minibüs caddesinden devam ederek, Kadıköy'e gelmeden, evlendirme dairesinin karşısından E-5'e çıkar. Boğaziçi Köprüsü'nden geçerek Mecidiyeköy'de durur, son duraktır. 110 Kadıköy'den kalkar, Tepe Nautilus'un yanından, Karacaahmet Mezarlığı'nı geçer, Capitol'den E-5'e bağlanır ve Boğaziçi Köprüsü'nden geçerek Mecidiyeköy'e ulaşır. Mecidiyeköy'den Taksim'e en kısa metro ile ulaşabilirsiniz. Metro harici bütün geçişler köprü geçişi olduğundan çift bilettir. Metro tek bilettir. Tek bilet 1.300 YTL, çift bilet 2.600 YTL'ye tekabül eder. Çift katlı ve tek katlı belediyelerde para geçmez, bilet ya da akbil geçerlidir. Sizde yoksa şoför amcada akbil vardır. (%10'luk kesim kıldır, gerisi yardımcıdır. Çift katlı özel halk ve tek katlı özel halk otobüslerinde para ve akbil geçerlidir, bilet almazlar, kural kesindir, pazarlık etmeyiniz.) Bunun haricinde sarı dolmuşlar genelde Bağdat Caddesi'nden, nadiren minibüs caddesinden giderek müşteri alırlar. Minibüs caddesini genelde hafta sonları tercih ederler. Ayrıca beyaz okul taşıtı şeklinde korsan dolmuşlar mevcuttur. Sadece minibüs caddesinden yolcu alırlar. Yolda yakalanırsa inme zorunluluğunuz vardır, araba bağlanır (4 5 kere yaşadım). Korsanlarda 4 YTL ile, Sarı dolmuşlarda 4.750 YTL ile karşıya geçersiniz. Ayrıntılar ve yol güzergahları ve kalkış saatleri için tıklayınız Benden bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 said: Minibüs caddesini genelde hafta sonları tercih ederler bu detayın için de terazine abandım dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Drakkahn said: Geç olsun güç olmasın: 129 Kozyatağı'nda Carrefour'un önünden kalkar, E-5'i müteakip Boğaz Köprüsü'nden Taksim'e devam eder. (Mecidiyeköy'den geçer) yanlış olmuş bu. 129 altunizade mecidiyeköy. 129k var o da mecidiyeköy kozyatağı. onun da alakası yok ama taksimle. 129 l var bi de, 4 levent kozyatağı. ondan taksime metro yapmak akıllıca olabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 fizban said: Drakkahn said: Geç olsun güç olmasın: 129 Kozyatağı'nda Carrefour'un önünden kalkar, E-5'i müteakip Boğaz Köprüsü'nden Taksim'e devam eder. (Mecidiyeköy'den geçer) yanlış olmuş bu. 129 altunizade mecidiyeköy. 129k var o da mecidiyeköy kozyatağı. onun da alakası yok ama taksimle. 129 l var bi de, 4 levent kozyatağı. ondan taksime metro yapmak akıllıca olabiliyo., Ben beşiktaşta bekliyorum akşamları eve gitmek için. 129 numaralı bir otobüs Taksim istikametinden gelip Kozyatağına gidiyor. sonunda harf görmüyorum o yüzden yazdım onu, yanlış olabilir, linke tıklayın, İETT'nin web adresidir. En sağlam ordan öğrenirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 neyse arkadaşlar sağolun.bostancıya götürüp deniz otobüsü bakırköy seferini tercih ettik.daha kolaymış hdhgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bakırköye gidelim deseydin direk ya pfasf.bakırköy deniz otobüsü en zahmetsizi zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 batu cadde kenarında oturuyosun, taksime gitcem diyosun. yapıcağın tek şey sarı önünde taksim yazan dolmuşa binip 4.75 ytl uzatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar