nonos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Benim gördüğüm 3 güzel gol 2 tanede %100 kaçan pozisyon var yanlışmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PKD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Rıze de cıvıttı, 5 olacak macın halıne bak pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 4-0 zafer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 4 oldu 4 hehehe[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PKD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 0-4 ahahahahaha rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Sağ ayak dışıyla süper pas rüzgara rağmen Karşı karşıya kalan zafer şık vuruşla 4-0 yaptı Yanlız spikerin lafı zafer çok sprinter bir oyuncudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 lol niye herkes böyle sanki laf sokmuşum gibi hissediyorki maç sonrası acaba özhan canaydın beyefendi keşke gelmeseydik sözünü söyleyebilicek mi onu bekliyorum ben hala, bide tabii rüzgar panelleri ve sahaya çözüm hakkında gelişme olucak mı yani illa hakeme laf atılmasını mı beklemek zorundayım, ne fesat adamlarsınız rofl[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PKD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 7 Geliyooooorrrr 7 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Dayyt delırcem ya sen neden yenıkken forvet cıkarırısın orta alırsın neden Necatı ıle baslanmaz allahım 5 olur bu mac[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 aman aman 5oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Sırada biz varız lol =p 2-3 kırmızı da bize verirler[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 neyse bitti.[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Solonor, 28 January 2004 20:23 tarihinde demiş ki: neyse bitti. hehehehe işte bir gs li yorumu :lol:[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: fizban, 28 January 2004 20:17 tarihinde demiş ki: forvet oyuna alınca hücum oyunu oynanmaz, lorant da böyle snaıyodu, topa ortasahada sahip olmazsan hücum yapamazsın. son günlerde hitler tarzında takılıosun farkındaysan ama şu PKD midir nedir o arkadaşa bi müdahaleni görmüyorum bayraklar aynı renk olduğundan diildir heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 geçmiş olsun gsye, 6olmazdı zaten daha 2gün oynansa maç, o bize özel ;)[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bence olay M.Bolukbasinda hocam.Herif hangi maca ciksa 5 yiyo.Chealse bursa bugun.. Bole stat olmaz olsun kardesim o ne ya top gitmio ruzgar paneli almislardi guya bi seye yaramadi...Helal abicim ft ye fb maci gibi oldu 3-0 dan sora saldirin dio herif 5 tane yiyoruz bu ne be:mad: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ayhan mı topa sahıp olucak hıc sevmıyorum o adamıda o anca kırmızı kart yer bı ıse yaramıyo[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ya pardon da ben bazı insanlar gibi bir maç ile bütün sinirlerimi bozucak veya harap olucak bir adam değilim yalnızca bazı insanlar 'saygı' çerçevesinde yazı yazmayı bilmiyor, kendilerinin erişemeyeceği insanlara böyle internetin milyar forumlarından birinde 'alaya' aldığını sanarak birşey yaptıklarını sanıyorlar benim tepki o insanlara yoksa laf sokmasınıda çok iyi bilirim, fenerli her adama bir lakab da koyarım hatta size de takarım pek te eğlenirmiş gibi takılırım ha hala 'ben fatoş derim, alemin kralıyım' diyorsanda devam et elbet gereken önlem alınır senin gibilere karşıda[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Lam keske 3 ten sora 3-4 kisi bizdede kirmizi gorseydik hukmen yenilirdik bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Yalnız ilginçliğe bakın Türkiye kupası maçları Bursa 0 Konya 1 İstanbul 1 Ankaragücü 0 Vestel Manisa 0 Denizli 1 (uzatmada) Gençler 1 Malatya 0 Diyarbakır 0 Trabzon 1 Bütün maçlar 1-0 bitmiş gs-rize hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Gol kydu hasan özer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 topicde gs li mesajı 15 fbli mesajı 33 :) lan olm maç gs-rize deilmidi yanlışmı ahtırlıyorum :) zaten bu sene boktan oynuyos hani deli etmek için mesaj atıyonuz desem oda deil zaten sallamıyoruz su an yani :) e bune ozm hehe[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 :( Çok üzüldüm ya kahroldum şerefsiz hakem hakemler menepoza girdi desem kadın değiller nedir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Fatih Terimin basın açıklamasını birisi buraya yazabilirse sevinirim. Okuldayım hiç bir şey seyredemiyorum. (Beşiktaş da 3-1 yeniliyormuş. )[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: DynamicK, 28 January 2004 21:02 tarihinde demiş ki: topicde gs li mesajı 15 fbli mesajı 33 :) lan olm maç gs-rize deilmidi yanlışmı ahtırlıyorum :) zaten bu sene boktan oynuyos hani deli etmek için mesaj atıyonuz desem oda deil zaten sallamıyoruz su an yani :) e bune ozm hehe sallamadığın belli: -fatoş istifa -baban fatoş[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar