di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Selam, Eminim epeyce hayranı vardır. 14 Şubat saat 21'de bu ikili Taksim Balans'ta sahneye çıkıyor. Sevgili kişisiyle birlikte gitmek için hoş bi etkinlik. Özellikle sevgililerden hatun kişisi bu ikiliyi pek bir seviyorsa. Bugün arkadaşım için bilet aldım (kendisi bulunduğu yerden alamamış). Diyeceğim o ki hala bilet mevcut. Biletix gişelerinden ya da sitesinden online olarak alabiliyorsunuz. Bilginize ... edit: yazdıktan sonra geldi aklıma, buraya açtım çünkü 'alın bakın müzik var'dan ziyade 'sevgiliyi nereye götürürüm diye aramayın, ahanda hazır fikir' gibi bir düşünceyle açtığımdan müzik bölümü yerine buraya açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 çok güzel bir fikir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Gidiyoruz o zaman Nihan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 aşkım sen ben ömer ulaş kalabalık olcaz gibi. ona göre ayırtalım biletleri tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Tamamdır. Gerçi Ulaş gelmese daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ulaşsız olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 istanbulda olsam kaçırmazdım muhtemelen. leman sam ayrı bulent ortaçgil ayrı mükemmeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Apeiron said: istanbulda olsam kaçırmazdım muhtemelen. leman sam ayrı bulent ortaçgil ayrı mükemmeller. yakın zamanda ıstanbulda olucaz ya olum başka sefere gıderız fikir güzel 14 subata uygun LEMAN abla yeter zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 oof of deli olurdu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 şahane de dünyanın parasıdır bilet şimdi. kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Biletix'in sitesinde, Bülent Ortaçgil - Zuhal Olcay ikilisi olarak adı geçiyor. Bunlardan hangisi doğru şimdi :P https://www.biletix.com/event.htm?id=JBLB8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 zuhal olcay ise orda sevgili olsun olmasın kahrımdan ölürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar