matama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 eb on taraftan gordugum en cirkin arabalardan bence veyron da cok guzel degil kendi fotolarimi koyarim ben bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 eb110 ne kadar çirkinmiş. Bugattinin asarımcıları kim allah aşkına?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 eb110 u sanayideki modifiyeciler tasarlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Bu ne lan ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Türk malı Şamil var aynı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 esefle kınarım sizi acaip bi alet bu :) tamam biraz şaşı ama o çirkinliği güzel kılıyo bu makinayı :P vodan bi de şamil nedir be öeh senden beklemezdim :D dis iz nat bed bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 biraz şaşı? 80lerin sonu 90ların başı "kutu" arabalarından.. Countach'a benziyor aynı dönemden yazıcaktım, içime bir kurt düştü "kim bunların tasarımcıları?" diye.. pek süpriz olmadı sonuç said: The Bugatti EB110 was designed by none other than engineer Paolo Stanzani and stylist Marcello Gandini, co-creators of the exotic Lamborghini Countach. kutu kutu pense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 EB110 un maketi vardi bende hatta ayni renk üstteki foto ile. Bana göre tasarim olarak inanilmazdir. Arka spoyler efektine hayranim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 EB110 = 3.5 litre quad turbo 600 beygir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 paramecium said: Selam, Ama en iyi değil mi şimdi :P Saygılar. ben artik bundan sonra audi degil bmw kullanirim gibi geliyor :P degil iste en iyi, degil, banane :P EB110 guzel araba imis hakkaten. ama nedense 1975-95 arasi arabalar dizayn olarak tam bir faciadir benim gozumde. 95 sonrasi tekrar eski guzel gunlere doner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Selam, *elindeki bez bebeğin üstüne kömür ile ismini yazar; Namessar! Yavaşça mırıldanmaya başlarken iğneleri bebeğe saplamaya başlar* :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 sirf senin icin editledim, konuya geri dondum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 EB 110 da neymiş ya bunun dizaynırı da şaşı galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 gözümde canlandı da korktum vallahi saygılar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 abi araba 90ların mış! Bende yeni bir dizayn zannettim! Tasarımcının adresini arıyordum sopayla girmek için herife! Ama klasik desen klasik deil! Birde aynı dönemde jaguarın bir modeli var al sana futuristik dizayn şimdi alsan bile biçok insan 2007 diye dusunur model adı gelmedi şimdi aklıma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 xjr15 veya xj220 olabilir sanırım beyaz olan racer tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 isterdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 otomobil endustrisinin yaptigi en buyuk devrimlerden biri artik su kotu mavi rengi kullanmiyorlar chevroletteki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 + acilip kapanan farlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 xj220 nin yesil olanina hasta oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 aa benim garajda eb110dan 1 adet var. 12-13 sene önce almıştım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Banada hediye gelmişti EB110 modeli. Mavi renk... Geldiği gün çöpe atmıştım... Benim model araba kolleksiyonuma yakışmayan bir parça. Ayrıca o zamanlar sıkı ferrari hastasıydım, bugattiye falan gıcıktım epey. Batıp batıp başkaları tarafından alınıyordu zaten bugatti o zamanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Ya dün bi oyuncakçıda yeni CL gördüm. Camekanda duruyordu mükemmeldi ya gerçek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ayıp atılırmı çöpe. arabanın iyisi kötüsü olmaz. koleksiyon dediğin şeyde her tip arabadan buluması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Benim kolleksiyonumda değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar