Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ispanyolca öğrenme / istanbul'daki cervantes ile ilgili soru

Fly

Öne çıkan mesajlar

az aşağıda çince ile ilgili bir topik açmıştım da soru aslında benim değildi ama aklıma geldi orada ispanyolcayı görünce.

istanbulda cervantes diye bir yer vardı -sanırım ispanyol kültür gibi bir kurummuş- , fiyatını geçersek nasıl bir yer orası ? beni yoracak muhtemelen okul spor vs derken de bileyim dedim.

veya daha makul/aynı seviyede fiyatlara güzel eğitim veren nereler var ?

son olarak da öğrenmem ne kadar hızlı olur onu da merak ediyorum (düzenli çalıştığımı ve -gidenlerin dediğine göre etkili oluyormuş- ortalama üstü seviyede fransızcam olduğunu varsayarsak). ilk ay anca benim adım x dersin, sonraki ay şu şu vs vs... şeklinde.

ty.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
birinci kuru yeni bitirdim.sınıfta fransızca bilen arkadaslar vardı ve acıkcası biraz zararını gorduler,dilleri birbirlerine benzer sekilde kodlamaya kalktılar kafalarına(bu hocanın yorumu bu arada)gel gelelim aynı köken oldugunda onlarda gramerde baya rahat ettiler.G.s.ü de deilmiydin sen ben oraya gitmiştim.yalnız tum hocaları ii değil.daniel var orda bi arjantinli muthiş bir adam,ögretiş tarzı cok iyi direk kompozisyon olusturmayı saglıyor.yalnız iki daniel var oraya gideceksen benim kasteddiğim esmer kısa boylu olanı.diğeri yaramaz,adam konusamıorm ben bile farkediorm
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ben daha ilk kurdayım nisan'da biticek.gayet güzel gidiyor.alfonso ruiz hocamızın malesef omuz tendonunda bi problem oldu 3 hafta sahalarda uzak kalıcak =) onun yerine luiz gelicek =) yani ikiside gayet iyi.bence bütün hocalar da iyidir.fiyatıda makul bence ayrıca saatlere kurlara göre de değişiyor fiyatlar bi git konuş derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...