Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uçak mühendisliği

Tarantababu

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:
öss puanı çok yüksek değil diye hatırlıyorum uçak uzayın tabi paralel olarak geçiş puanı da çok yüksek olmayabilir. tahminen 2,5 civarlarındadır diyorum.

evet uzay mühendisliğinin puanı az fakat uçak mühendisliği 9000. civarından öğrenci alıyor.yani puanı yüksek.benimde ortalamam 2.4 gibi bişiy ...
Sosyal ağlarda paylaş

bi teknik forumda yatay geçiş diye aratsana orda onla ilgili konu çok 2-3 sene öncesinin okul için geçiş puanları falan da olabilir orda ama tabi dışardan gelenler için kontenjan daha az olduğu için daha yüksek olur muhtemelen ordakilerden onu hesaba katmadım ben.

Eğer ikinci dönemden sonra başvuracaksan bence notunu 2,7-2,8 gibi bir civara çekmeye çalış ondan sonra başvurursan girebilme şansın iyi gibi geliyor bana.

bir de uçak uzay ayrı mıydı? ben onlar beraber sanıyordum
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One said:
öss puanı yüksek değil derken ? kime göre değil anlamadım

şöyleki zannımca uzay itüdeki en düşük puanla öğrenci alan bölümlerden biriydi yanılmıyorsam ama uçağın ondan ayrı olduğunu bilmiyordum o zaman o daha yüksek olabilir onla ilgili bir bilgim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında ben uçak müh e giriyodum ama işte aile baskısı ...
yanlış tercih yapmamıza neden oldu..

ayrıca
uzay ile uçak arasında baya puan farkı var..
odtüdeki havacılık ve uzay mühendisliği diye geçiyor.
ama aralarındaki farkı ben de bilmiyorum . Aslında biri anlatsa hiç fena olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

ama ben uçak mühendisliğinin gerçekten iyi bir meslek olduğnu düşünüyorum. önümüzdeki 10 15 yıl içinde türkiyede büyük bir sektör oluşmaya başlayacak.O olmadı zaten makine mühendisi gibi çalışabilme imkanın var .. olmadı zaten mühendislik eğitimi alıyorsan herhalde bir şekilde kendini geliştirirsin.Benim endüstri istemememin nedeni çok teknik bir bölüm olmaması yani bir şeyler üretmek diğer bölümlere oranla daha zor...bana göre değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...