Tarantababu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 arkadaşlar bu sene yıldız endüstriyi bırakıp öss ile itü uçak muhendisliğine girmek istiyorum.Okuyan biri yada bu bölüm hakkında bilgisi olan varsa çok iyi olur. Hocaları . ortamı, mezunların çalışma şartları, akademik olanaklar ve ayrıca lab.lar vs. nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 www.frpclub.itu.edu.tr bak gir buraya üye ol sor orda uçatan bir kaç arkadaş var benim tanıdığım sorarsan cevap verirler herhalde diye düşünüyorum (ruh hallerine göre dövedebilirler sdf d: ) bir de burası var http://www.teknikforum.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bayar o forum ya. bence öss ile değil de ortalama ile geçmeyi denesen daha iyi olurdu da sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Sly-One said: bayar o forum ya. bence öss ile değil de ortalama ile geçmeyi denesen daha iyi olurdu da sen bilirsin. valla ortalama olayı yalan oldu onu hiç denemiyorum bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 öss puanı çok yüksek değil diye hatırlıyorum uçak uzayın tabi paralel olarak geçiş puanı da çok yüksek olmayabilir. tahminen 2,5 civarlarındadır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 öss puanı yüksek değil derken ? kime göre değil anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ardeth said: öss puanı çok yüksek değil diye hatırlıyorum uçak uzayın tabi paralel olarak geçiş puanı da çok yüksek olmayabilir. tahminen 2,5 civarlarındadır diyorum. evet uzay mühendisliğinin puanı az fakat uçak mühendisliği 9000. civarından öğrenci alıyor.yani puanı yüksek.benimde ortalamam 2.4 gibi bişiy ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bi teknik forumda yatay geçiş diye aratsana orda onla ilgili konu çok 2-3 sene öncesinin okul için geçiş puanları falan da olabilir orda ama tabi dışardan gelenler için kontenjan daha az olduğu için daha yüksek olur muhtemelen ordakilerden onu hesaba katmadım ben. Eğer ikinci dönemden sonra başvuracaksan bence notunu 2,7-2,8 gibi bir civara çekmeye çalış ondan sonra başvurursan girebilme şansın iyi gibi geliyor bana. bir de uçak uzay ayrı mıydı? ben onlar beraber sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Sly-One said: öss puanı yüksek değil derken ? kime göre değil anlamadım şöyleki zannımca uzay itüdeki en düşük puanla öğrenci alan bölümlerden biriydi yanılmıyorsam ama uçağın ondan ayrı olduğunu bilmiyordum o zaman o daha yüksek olabilir onla ilgili bir bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yine de itüdeki en düşük puan bir başkası için yüksek olabilir demek istedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 amma velakin arkadaş yıldız teknik endüstriye girmiş oranın puanı çok düşük olmasa diye düşünüp arkadaşa göre konuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 o zaman tamam haklısın dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 aslında ben uçak müh e giriyodum ama işte aile baskısı ... yanlış tercih yapmamıza neden oldu.. ayrıca uzay ile uçak arasında baya puan farkı var.. odtüdeki havacılık ve uzay mühendisliği diye geçiyor. ama aralarındaki farkı ben de bilmiyorum . Aslında biri anlatsa hiç fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 benim kuzenim odtüde okuyor dediğin bölümde istiyorsan kuzenimin mailını vereyim sana (tabi bunun için önce onla iletişebilmem lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ne karizma ismi var. İşsiz de kalsam uçak mühendisiyim der gezerim. Nükleer Fizikçi, Atom Mühendisi'nden sonra üçüncü karizma bölüm. Okuyana kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 iyidir ya uçak mühendisi falan. bizim de aerodinamik hesaplarında faydası oldu ordan bi arkadaşın. işsiz kalmassınız tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bi de bi zamanlar genetik vardı biyoloji bölümleri insan gelsin diye isimlerini genetik yaptılar. o kuşak genetik mezunları bankacı falan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ama ben uçak mühendisliğinin gerçekten iyi bir meslek olduğnu düşünüyorum. önümüzdeki 10 15 yıl içinde türkiyede büyük bir sektör oluşmaya başlayacak.O olmadı zaten makine mühendisi gibi çalışabilme imkanın var .. olmadı zaten mühendislik eğitimi alıyorsan herhalde bir şekilde kendini geliştirirsin.Benim endüstri istemememin nedeni çok teknik bir bölüm olmaması yani bir şeyler üretmek diğer bölümlere oranla daha zor...bana göre değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar