Jorman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ya bi script yazdım (ne olduğunu söylemiyim şimdilik sürpiriz :)) Biyerde bozukluk çıktı. Şöyle diyim. Bir hedef belirliyorum hedeften 10gp para lıp bana 10gp vermesini istiyorum link.consume=10 i_gold cont.newitem=i_gold,10 cont.act.bounce Ordaki cont yerine src kullandım olmadı. Cont silip sadece newitem ve act.bounce yazdım yine bişey olmadı. Karşıdaki adamdaki parayı alabiliyorum ama benim çantama para düşmüyor. Hata nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 cont yazdığına göre bu bi item bu itemin scripti tamamı ile yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Tam olarak yapmak istedigini belirtmemissin ama, soyle bir sey olabilir, [ITEMDEF i_gold_deneme] ID=i_shepherds_crook TYPE=t_normal NAME=Gold Deneme ON=@CREATE COLOR=0492 ON=@DCLICK SRC.MESSAGE Kimden para alacaksin? TARGET RETURN 1 ON=@TARGON_CHAR IF ! SRC.MESSAGE 10 Altini yok! RETURN 1 ELSE SRC.TARG.CONSUME 10 i_gold SRC.NEWITEM i_gold SRC.ACT.AMOUNT 10 SRC.ACT.CONT= SRC.SYSMESSAGE 10 altin aldiniz! RETURN 1 ELSE ENDIF[signature][hline]Owen Hardgamer UO Shard Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 en alttın üstündeki else i anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ya kardeş yapmak istediğimi yazıom :) Begging Staff: [ITEMDEF i_staff_begging] ID=0e89 Value=10 Name=beggar's staff ON=@Create More2=0 Color=0756 Timer -1 ON=@DClick IF (&STATF_HIDDEN) || (&STATF_INVISIBLE) SRC.SYSMESSAGE Bunu saklanmisken kullanamazsiniz. RETURN 1 ELSEIF SRC.SYSMESSAGE At ustunde dilenemezsiniz. RETURN 1 ELSEIF ( == -1) TARGET Kimden dilenmek istersiniz? ENDIF ON=@TargOn_Item SRC.SYSMESSAGE Esyalardan dilenemezsiniz. RETURN 1 ON=@TargOn_Char IF !() SRC.SYSMESSAGE Oyunculardan dilenemezsiniz. RETURN 1 ELSEIF () SRC.SYSMESSAGE Size ait olan canlilardan dilenemezsiniz. RETURN 1 ELSEIF !(( == c_man) || ( == c_woman)) SRC.SYSMESSAGE Hayvanlardan dilenemezsiniz. RETURN 1 ELSEIF !() SRC.SYSMESSAGE Kisiye ulasamiyorsunuz. RETURN 1 ELSEIF ( > 3) SRC.SYSMESSAGE Kisiye yeterince yakin degilsiniz. RETURN 1 ELSE LINK TIMER 2 RETURN 1 ENDIF ON=@UnEquip MORE2 0 TIMER -1 LINK -1 ON=@Timer if ( < 6) dorand 8 cont.sayu lutfen biraz para ver. cont.sayu yalvariyorum biraz para. cont.sayu 5 ci pi piliz. cont.sayu biraz para versene be. cont.sayu evde 5 cocuk var nolursun biraz para ver. cont.sayu 3 gundur migdeme bir lokma yemek girmedi . cont.sayu sen fakirin halinden anlamazsin. cont.sayu Tok acin halinden anlamaz. enddo dorand 2 cont.salute cont.bow enddo timer 2 more2 ( + 1) return 1 endif more2 0 if (rand(100) < 90) if () link.consume= i_gold cont.newitem=i_gold //ya burası çalışmıyor ve aşağıdaki satırlar da çalışmıyor cont.act.amount= //burası cont.act.bounce //ve burası da link.say Al hepsi senin olsun. elseif () link.consume=( / 2) i_gold cont.newitem=i_gold cont.act.amount=( / 2) cont.act.bounce link.say Al canim senden para mi esirgeyecem. elseif () link.consume=( / 3) i_gold cont.newitem=i_gold cont.act.amount=( / 3) cont.act.bounce link.say Al sana para. elseif () link.consume=( / 4) i_gold cont.newitem=i_gold cont.act.amount=( / 4) cont.act.bounce link.say Bununla yetineceksin artik. elseif () link.consume=( / 5) i_gold cont.newitem=i_gold cont.act.amount=( / 5) cont.act.bounce link.say Bu para yeterli mi? elseif () link.consume=( / 6) i_gold cont.newitem=i_gold cont.act.amount=( / 6) cont.act.bounce link.say Bu kadar yeter umarim. elseif () link.consume=( / 7) i_gold cont.newitem=i_gold cont.act.amount=( / 7) cont.act.bounce link.say Ben de bugunlerde sikisigim. elseif () link.consume=( / 8) i_gold cont.newitem=i_gold cont.act.amount=( / 8) cont.act.bounce link.say Tamam uzulme veriyorum parani. elseif () link.consume=( / 9) i_gold cont.newitem=i_gold cont.act.amount=( / 9) cont.act.bounce link.say Sana ancak bu kadar verebilirim. elseif () link.consume=( / 10) i_gold cont.newitem=i_gold cont.act.amount=( / 10) cont.act.bounce link.say Benden de ancak bu kadar para cikti. else link.say Param olsa vermez miyim hic? endif if ((> == 0) && ( < 700.0)) if ( < 30.0) cont.begging ( + 1) elseif ( < 50.0) if (rand(2) == 1) cont.begging ( + 1) endif elseif ( < 75.0) if (rand(3) == 1) cont.begging ( + 1) endif elseif ( < 100.0) if (rand(4) == 1) cont.begging ( + 1) endif endif endif else link.say Defol pis dilenci para falan yok sana. endif [Bu mesaj Jorman tarafından 28 January 2004 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ya dün gece yatarken aklıma geldi bu olay. (gece uykulu halimle hep saçma şeyler gelir aklıma. itemid menüsü yapmayı bile düşünmüştüm.) Bu sabah sırf kendi bilgilerim ile yapıcaktım bu staffı ama sırf kendi bilgilerim ile yapsam beye kötü bir staff olacaktı. Ben de nebulanın taming staffından yardım alarak yaptım ama tek bir satırın bozukluğundan çaılşmıyor işte. Mesela adamda 1000gp para varsa begging skilim kadar para almalıyım, 500gp varsa skilimin yarısı kadar, 250gp varsa skilimin çeyreği kadar falan para almalıyım gibi gibi. Aslında güzel bi script, elden geçirilirse güzel olur :) [Bu mesaj Jorman tarafından 28 January 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 [ITEMDEF i_staff_begging] ID=0e89 Value=10 Name=beggar's staff ON=@Create More2=0 Color=0756 Timer -1 ON=@DClick tag.own = IF (&STATF_HIDDEN) || (&STATF_INVISIBLE) SRC.SYSMESSAGE Bunu saklanmisken kullanamazsiniz. RETURN 1 ELSEIF SRC.SYSMESSAGE At ustunde dilenemezsiniz. RETURN 1 ELSEIF ( == -1) TARGET Kimden dilenmek istersiniz? ENDIF ON=@TargOn_Item SRC.SYSMESSAGE Esyalardan dilenemezsiniz. RETURN 1 ON=@TargOn_Char IF !() SRC.SYSMESSAGE Oyunculardan dilenemezsiniz. RETURN 1 ELSEIF () SRC.SYSMESSAGE Size ait olan canlilardan dilenemezsiniz. RETURN 1 ELSEIF !(( == c_man) || ( == c_woman)) SRC.SYSMESSAGE Hayvanlardan dilenemezsiniz. RETURN 1 ELSEIF !() SRC.SYSMESSAGE Kisiye ulasamiyorsunuz. RETURN 1 ELSEIF ( > 3) SRC.SYSMESSAGE Kisiye yeterince yakin degilsiniz. RETURN 1 ELSE LINK TIMER 2 RETURN 1 ENDIF ON=@UnEquip MORE2 0 TIMER -1 LINK -1 ON=@Timer if ( < 6) dorand 8 cont.sayu lutfen biraz para ver. cont.sayu yalvariyorum biraz para. cont.sayu 5 ci pi piliz. cont.sayu biraz para versene be. cont.sayu evde 5 cocuk var nolursun biraz para ver. cont.sayu 3 gundur migdeme bir lokma yemek girmedi . cont.sayu sen fakirin halinden anlamazsin. cont.sayu Tok acin halinden anlamaz. enddo dorand 2 cont.salute cont.bow enddo timer 2 more2 ( + 1) return 1 endif more2 0 if (rand(100) < 90) if () link.consume= i_gold try uid..newitem=i_gold //ya burası çalışmıyor ve aşağıdaki satırlar da çalışmıyor try uid..act.amount= //burası try uid..act.bounce //ve burası da link.say Al hepsi senin olsun. elseif () link.consume=( / 2) i_gold try uid..newitem=i_gold try uid..act.amount=( / 2) try uid..act.bounce link.say Al canim senden para mi esirgeyecem. elseif () link.consume=( / 3) i_gold try uid..newitem=i_gold try uid..act.amount=( / 3) try uid..act.bounce link.say Al sana para. elseif () link.consume=( / 4) i_gold try uid..newitem=i_gold try uid..act.amount=( / 4) try uid..act.bounce link.say Bununla yetineceksin artik. elseif () link.consume=( / 5) i_gold try uid..newitem=i_gold try uid..act.amount=( / 5) try uid..act.bounce link.say Bu para yeterli mi? elseif () link.consume=( / 6) i_gold try uid..newitem=i_gold try uid..act.amount=( / 6) try uid..act.bounce link.say Bu kadar yeter umarim. elseif () link.consume=( / 7) i_gold try uid..newitem=i_gold try uid..act.amount=( / 7) try uid..act.bounce link.say Ben de bugunlerde sikisigim. elseif () link.consume=( / 8) i_gold try uid..newitem=i_gold try uid..act.amount=( / 8) try uid..act.bounce link.say Tamam uzulme veriyorum parani. elseif () link.consume=( / 9) i_gold try uid..newitem=i_gold try uid..act.amount=( / 9) try uid..act.bounce link.say Sana ancak bu kadar verebilirim. elseif () link.consume=( / 10) i_gold try uid..newitem=i_gold try uid..act.amount=( / 10) try uid..act.bounce link.say Benden de ancak bu kadar para cikti. else link.say Param olsa vermez miyim hic? endif if ((> == 0) && ( < 700.0)) if ( < 30.0) cont.begging ( + 1) elseif ( < 50.0) if (rand(2) == 1) cont.begging ( + 1) endif elseif ( < 75.0) if (rand(3) == 1) cont.begging ( + 1) endif elseif ( < 100.0) if (rand(4) == 1) cont.begging ( + 1) endif endif endif else link.say Defol pis dilenci para falan yok sana. endif [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 28 January 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Hayda yine olmadı :) Konsola baktım şu hatayı veriyor: Can't uid..newitem=i_gold object beggar's staffCan't uid..act.amount=100.0 object beggar's staffCan't uid..act.bounce object beggar's staff18:56:ERROR:Timer expired without DECAY flag 'beggar's staff'? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Bekle Kendi Serverimda Yapıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 [ITEMDEF i_staff_begging] ID=0e89 Value=10 Name=beggar's staff ON=@Create More2=0 Color=0756 Timer -1 ON=@DClick more1 = IF (&STATF_HIDDEN) || (&STATF_INVISIBLE) SRC.SYSMESSAGE Bunu saklanmisken kullanamazsiniz. RETURN 1 ELSEIF SRC.SYSMESSAGE At ustunde dilenemezsiniz. RETURN 1 ELSEIF ( == -1) TARGET Kimden dilenmek istersiniz? ENDIF ON=@TargOn_Item SRC.SYSMESSAGE Esyalardan dilenemezsiniz. RETURN 1 ON=@TargOn_Char IF !() SRC.SYSMESSAGE Oyunculardan dilenemezsiniz. RETURN 1 ELSEIF () SRC.SYSMESSAGE Size ait olan canlilardan dilenemezsiniz. RETURN 1 ELSEIF !(( == c_man) || ( == c_woman)) SRC.SYSMESSAGE Hayvanlardan dilenemezsiniz. RETURN 1 ELSEIF !() SRC.SYSMESSAGE Kisiye ulasamiyorsunuz. RETURN 1 ELSEIF ( > 3) SRC.SYSMESSAGE Kisiye yeterince yakin degilsiniz. RETURN 1 ELSE LINK TIMER 2 RETURN 1 ENDIF ON=@UnEquip MORE2 0 TIMER -1 LINK -1 ON=@Timer if ( < 6) dorand 8 cont.sayu lutfen biraz para ver. cont.sayu yalvariyorum biraz para. cont.sayu 5 ci pi piliz. cont.sayu biraz para versene be. cont.sayu evde 5 cocuk var nolursun biraz para ver. cont.sayu 3 gundur migdeme bir lokma yemek girmedi . cont.sayu sen fakirin halinden anlamazsin. cont.sayu Tok acin halinden anlamaz. enddo dorand 2 cont.salute cont.bow enddo timer 2 more2 ( + 1) return 1 endif more2 0 if (rand(100) < 90) if () link.consume= i_gold cont.newitem=i_gold cont.act.amount= cont.act.cont cont.act.fix link.say Al hepsi senin olsun. elseif () link.consume=( / 2) i_gold cont.newitem=i_gold cont.act.amount=( / 2) cont.act.cont cont.act.fix link.say Al canim senden para mi esirgeyecem. elseif () link.consume=( / 3) i_gold cont.newitem=i_gold cont.act.amount=( / 3) cont.act.cont cont.act.fix link.say Al sana para. elseif () link.consume=( / 4) i_gold cont.newitem=i_gold cont.act.amount=( / 4) cont.act.cont cont.act.fix link.say Bununla yetineceksin artik. elseif () link.consume=( / 5) i_gold cont.newitem=i_gold cont.act.amount=( / 5) cont.act.cont cont.act.fix link.say Bu para yeterli mi? elseif () link.consume=( / 6) i_gold cont.newitem=i_gold cont.act.amount=( / 6) cont.act.cont cont.act.fix link.say Bu kadar yeter umarim. elseif () link.consume=( / 7) i_gold cont.newitem=i_gold cont.act.amount=( / 7) cont.act.cont cont.act.fix link.say Ben de bugunlerde sikisigim. elseif () link.consume=( / 8) i_gold cont.newitem=i_gold cont.act.amount=( / 8) cont.act.cont cont.act.fix link.say Tamam uzulme veriyorum parani. elseif () link.consume=( / 9) i_gold cont.newitem=i_gold cont.act.amount=( / 9) cont.act.cont cont.act.fix link.say Sana ancak bu kadar verebilirim. elseif () link.consume=( / 10) i_gold cont.newitem=i_gold cont.act.amount=( / 10) cont.act.cont cont.act.fix link.say Benden de ancak bu kadar para cikti. else link.say Param olsa vermez miyim hic? endif if ((> == 0) && ( < 700.0)) if ( < 30.0) cont.begging ( + 1) elseif ( < 50.0) if (rand(2) == 1) cont.begging ( + 1) endif elseif ( < 75.0) if (rand(3) == 1) cont.begging ( + 1) endif elseif ( < 100.0) if (rand(4) == 1) cont.begging ( + 1) endif endif endif else link.say Defol pis dilenci para falan yok sana. endif Fiyatları büyük küçük şeklinde ayarla Tam değerinde para yok ise bende parak cevabını alırsın [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 28 January 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ehehe kardeş vallaha olmuş. Sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Bişi Diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar