jankis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bugün trt 1 20.00 ya da 20.30'da unuttum şimdi :)[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 biri tam saat söylesin ona göre izlemeye gidecem[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!
Draven Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bu kadar sicamazlar bir filmin icine, seyretmiyenler hic izlemesin, en azindan orjinal kafanizda kalsin.
jankis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ilkinin yanında esamesi okunmuyo pek ne yazık ki .. john goodman bile john belushi nin yerinin dolduramıyo izledik işte[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 dan aykroyd da luzumsuz kasisa girmis. sinemada izlemistim geldiginde begenmemistim pek. ozeniriz biz gecmise caz olmedi yasiyor daha da guclu hey bakin diger cazcilar toplandi tribi olmus.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Draven Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ya bide sonundaki sacmaliklar kufur ettirdi, fareler falan ne oyle
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ben ilk filmi bb2000 den sonra izledim. Bb2000 i ilk filmden daha çok beğenmiştim, gerek müzik olarak gerekse film olarak.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD.
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bbking, clapton, j.brown fln görmek güzeldi de eskisi gibi değil tabiki. Blues br. bir kült, bu da eğlenceli bir müzikal diyelim...[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting
Öne çıkan mesajlar