Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HOME(PS3)

synorin

Öne çıkan mesajlar

adamın progressine bakmak için koca alanda koşup durmak, konuşmak için milletin yanına yürümek, kendi evini dayama döşeme, arkadaşlarını evine çağırma.
yani arkadaşım onlinesa niye sanal evime çağırayım direk oyun oynamak varken, yada konuşcaksam niye chat açmıyorum, 3d avatar gerekli mi illa. friendlistte gelip üçgene basıp direk adamın progresse vs bakılacak bi sistem yapılmalı onların yerine.
psne gereken şeyler ingame xmb ve achievement sistemi. secondlife tarzı birşey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

psn ye gereken şeyler bizim istediğimiz şeyler ve bu da home
ayrıca achievement sistemi olacak
oblivionda harita büyük nasıl heryere gidecez diyen nooblardan farkınız kalmadı artık...elbette kısa yollar olacaktır amaç güzel zaman geçirmek ise ve sadece hırs için oynamıyorsan home tam sana göre eğer istemiyorsan en az xbox live kadar 'basit' bir sistem olacak kullanımda tabi 'yersen'
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada
achievement sistemine umarim bi odul mantalitesi koyarlar
yane ne biliyim
cook basit seyler olsa bile bence elence katar
mesela su 5 dolarlik oyunnari
achievement puaniyla verseler felan
elbette kolay olmasinda
yane oturu assains creedeki anasinis attigimin butun bayraklarini toplucaksam
yanimda "FUCKING LAME ASSASINS CREED FAG" yazmasi disinda nickimin bi ise yarasa
Sosyal ağlarda paylaş

valla home olayi benim de cok sıcak baktiğim, heyecanlandığım bişey diil acikcasi. net üzerinden arkadaş edineyim, milletin evini gezeyim, psn den 2 dakkada indirip izleyebileceğim bi trailer icin sinemaya gideyim falan benim eğlence anlayişima biraz ters acikcasi :P. inş insanların beklediği gibi bişey cıkarda satişlar artar ama home icin bu kadar abartilcak bişey görmüyorum bende (ya da tarzım değil diyeyim :P).
Sosyal ağlarda paylaş

lol arkadaş 360ımız olsa fanboy diyin de psimiz var, eksiği var onu söylüyoruz. büyük ihtimalle çok az kullanılacak 3d ortam için kaç aydır ingame xmb olsun achivement sistemi olsun erteleniyor.home betatesterlar da homeda yapacak birşeyin olmadığından yakınıyor.
yani açık açık söyleyin kaçınız oyun oynamadığınız sürede psin başındasınız. menüleri sağdan sola gezip duruyomusunuz. sadece menüleri gezmek için ne gerek var 3d ortama. mini oyunlar vs var ama onlarda dlc tadında olacak büyük ihtimalle, parasını verip öyle oynayabileceksiniz. sinemaya gidip video izlemeyede birşey demiyorum, her türlü videoyu rahat izleyebiliyoruz nette.
Sosyal ağlarda paylaş

alternatif hayat güzeldir yaşayın tavsiye ederim
şehir simülasyonu güzeldir görün tavsiye ederim
online arkadaşlıklar iyidir kurun tavsiye ederim

önyargılı yaklaşmayın betatesterlar ağlayacak şey arıyorlar:D
şaka bir yana abi siz de haklısınız da yani benim bildiğim sinemaya gitmek zorunda değilsiniz...bunu isterseniz yapacaksınız isterseniz direk oyuna dalacaksınız 3d kısım büyük ihtimalle opsiyonel olur ama güzel olur:D

MGS fan klüp binasına gitmek:D orda MGS fanlarıyla sohbet etmek falan

önyargılı olmayın derim beklediğinizden bile güzel çıkabilir:D

dipnot:Betatesterlar'ın konuşanları beğenmeyenlerdir,beğenenler zaten oyundan çıkamaz fazla da yorum yapmaz,ayrıca testin amacı eksiklikleri gidermek kaçtane betatester var ki yapacak birşey olsun? boş bir mmorpg de ne yapılabilir ki:S
Sosyal ağlarda paylaş

ha sunuda diyim
homa zerre kadar umrumda olmayan bi olay
yane ben dl insaniyim
trailirimda makineme dl eder izlerim
oynumda dl eder oynarim

ama yane sadece gormeden bisiler diyennere kiziyorum
ayrica ps3 de yun beklerken belki en azindan muhabebt etcek bi konu olur ustunde
yok aoturup ev yat at araba yapcam bi ortam deil
banane simsi kardeism oynuyo bend eil
Sosyal ağlarda paylaş

EarS said:
yani açık açık söyleyin kaçınız oyun oynamadığınız sürede psin başındasınız. menüleri sağdan sola gezip duruyomusunuz. sadece menüleri gezmek için ne gerek var 3d ortama. mini oyunlar vs var ama onlarda dlc tadında olacak büyük ihtimalle, parasını verip öyle oynayabileceksiniz.

hah bide bu war iste
yane ps3 masamda sus olamaktan cikip oyun beklerken kullanabilecegim bi seye donusur belki
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
bana beta key yollamislar, bugun girdim baktim, super bi studio dairem var marinaya bakiyo :D avatarin cogu fiziksel ozelligi ayarlanabiliyo, simdilik kiyafet secenegi az ama ilerde eklenir heralde. eve esya alip yerlerini istedigin gibi ayarlama var. simdilik sadece ev, sinema, bowling salonu, plaza ve alisveris merkezi var. overall gorusum ilerde super bisey olacagi :D
Sosyal ağlarda paylaş

valla hic bi beklentim yoktu home dan ama fena değilmiş. şimdilik yapılacak hic bişey yok 15-20 dakikalik icerik var ya da yok. ama potansiyel hakikaten var belli. mesela betada 3 arcade makina var. 2 si highscore yapinca kıyafet veriyor ekstra. yakın gelecekte ps3 oyunlarindan aldiğimiz trophy lerle kıyafetti mobilyaydi elde edebilirsek en azindan ben baya oyalanirim home la.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...