synorin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Sony'nin bana göre MGS4 ten sonraki en büyük silahı HOME dan yeni ekran görüntüleri yayınlandı...tek kelimeyle inanılmaz http://www.gamersyde.com/news_5875_en.html (link psturkiye.com dan alınmıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 (td) adam gibi xboxlive ripoff bişi yapsalardı, hem beklemeseydik hem de işe yarasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 neden xbox taklidi yapsınlar ki bu tam anlamıyla inanılmaz bir fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 adamın progressine bakmak için koca alanda koşup durmak, konuşmak için milletin yanına yürümek, kendi evini dayama döşeme, arkadaşlarını evine çağırma. yani arkadaşım onlinesa niye sanal evime çağırayım direk oyun oynamak varken, yada konuşcaksam niye chat açmıyorum, 3d avatar gerekli mi illa. friendlistte gelip üçgene basıp direk adamın progresse vs bakılacak bi sistem yapılmalı onların yerine. psne gereken şeyler ingame xmb ve achievement sistemi. secondlife tarzı birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 xbox fan boyluk yapmak icin zorlamasaniz kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 psn ye gereken şeyler bizim istediğimiz şeyler ve bu da home ayrıca achievement sistemi olacak oblivionda harita büyük nasıl heryere gidecez diyen nooblardan farkınız kalmadı artık...elbette kısa yollar olacaktır amaç güzel zaman geçirmek ise ve sadece hırs için oynamıyorsan home tam sana göre eğer istemiyorsan en az xbox live kadar 'basit' bir sistem olacak kullanımda tabi 'yersen' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bu arada achievement sistemine umarim bi odul mantalitesi koyarlar yane ne biliyim cook basit seyler olsa bile bence elence katar mesela su 5 dolarlik oyunnari achievement puaniyla verseler felan elbette kolay olmasinda yane oturu assains creedeki anasinis attigimin butun bayraklarini toplucaksam yanimda "FUCKING LAME ASSASINS CREED FAG" yazmasi disinda nickimin bi ise yarasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Bone bekle abi bence çok hoş şeyler olacak:) Bir gelsin home senle sinemaya gidelim xbox'çılara nispet ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 valla home olayi benim de cok sıcak baktiğim, heyecanlandığım bişey diil acikcasi. net üzerinden arkadaş edineyim, milletin evini gezeyim, psn den 2 dakkada indirip izleyebileceğim bi trailer icin sinemaya gideyim falan benim eğlence anlayişima biraz ters acikcasi :P. inş insanların beklediği gibi bişey cıkarda satişlar artar ama home icin bu kadar abartilcak bişey görmüyorum bende (ya da tarzım değil diyeyim :P). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 lol arkadaş 360ımız olsa fanboy diyin de psimiz var, eksiği var onu söylüyoruz. büyük ihtimalle çok az kullanılacak 3d ortam için kaç aydır ingame xmb olsun achivement sistemi olsun erteleniyor.home betatesterlar da homeda yapacak birşeyin olmadığından yakınıyor. yani açık açık söyleyin kaçınız oyun oynamadığınız sürede psin başındasınız. menüleri sağdan sola gezip duruyomusunuz. sadece menüleri gezmek için ne gerek var 3d ortama. mini oyunlar vs var ama onlarda dlc tadında olacak büyük ihtimalle, parasını verip öyle oynayabileceksiniz. sinemaya gidip video izlemeyede birşey demiyorum, her türlü videoyu rahat izleyebiliyoruz nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 alternatif hayat güzeldir yaşayın tavsiye ederim şehir simülasyonu güzeldir görün tavsiye ederim online arkadaşlıklar iyidir kurun tavsiye ederim önyargılı yaklaşmayın betatesterlar ağlayacak şey arıyorlar:D şaka bir yana abi siz de haklısınız da yani benim bildiğim sinemaya gitmek zorunda değilsiniz...bunu isterseniz yapacaksınız isterseniz direk oyuna dalacaksınız 3d kısım büyük ihtimalle opsiyonel olur ama güzel olur:D MGS fan klüp binasına gitmek:D orda MGS fanlarıyla sohbet etmek falan önyargılı olmayın derim beklediğinizden bile güzel çıkabilir:D dipnot:Betatesterlar'ın konuşanları beğenmeyenlerdir,beğenenler zaten oyundan çıkamaz fazla da yorum yapmaz,ayrıca testin amacı eksiklikleri gidermek kaçtane betatester var ki yapacak birşey olsun? boş bir mmorpg de ne yapılabilir ki:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ha sunuda diyim homa zerre kadar umrumda olmayan bi olay yane ben dl insaniyim trailirimda makineme dl eder izlerim oynumda dl eder oynarim ama yane sadece gormeden bisiler diyennere kiziyorum ayrica ps3 de yun beklerken belki en azindan muhabebt etcek bi konu olur ustunde yok aoturup ev yat at araba yapcam bi ortam deil banane simsi kardeism oynuyo bend eil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 EarS said: yani açık açık söyleyin kaçınız oyun oynamadığınız sürede psin başındasınız. menüleri sağdan sola gezip duruyomusunuz. sadece menüleri gezmek için ne gerek var 3d ortama. mini oyunlar vs var ama onlarda dlc tadında olacak büyük ihtimalle, parasını verip öyle oynayabileceksiniz. hah bide bu war iste yane ps3 masamda sus olamaktan cikip oyun beklerken kullanabilecegim bi seye donusur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 abi ben size söliim bu home acayip bağımlılık yapar sims deil de second life'a benziyor hep fikirleriniz değişecek bu bu foruma yazıp imzalıyorum fikir çok iyi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 second life gibi olcak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bana beta key yollamislar, bugun girdim baktim, super bi studio dairem var marinaya bakiyo :D avatarin cogu fiziksel ozelligi ayarlanabiliyo, simdilik kiyafet secenegi az ama ilerde eklenir heralde. eve esya alip yerlerini istedigin gibi ayarlama var. simdilik sadece ev, sinema, bowling salonu, plaza ve alisveris merkezi var. overall gorusum ilerde super bisey olacagi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 PSN den mi satacaklar ek kiyafet, ev, esyalari falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 valla hic bi beklentim yoktu home dan ama fena değilmiş. şimdilik yapılacak hic bişey yok 15-20 dakikalik icerik var ya da yok. ama potansiyel hakikaten var belli. mesela betada 3 arcade makina var. 2 si highscore yapinca kıyafet veriyor ekstra. yakın gelecekte ps3 oyunlarindan aldiğimiz trophy lerle kıyafetti mobilyaydi elde edebilirsek en azindan ben baya oyalanirim home la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Azmodai said: PSN den mi satacaklar ek kiyafet, ev, esyalari falan? evet edit: goruntuler ilk resimde arkamdaki adamlarin adi pkk_guerilla ve kurdish dreamdi direk report ettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar