Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Hastasıyım bu ablamızın ya :)Mozliwe Wiem i chce Na Dloni Szepty i Lzy (whispers and tears demekmiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 sdfds kimse takmamış (:D Metal olacak illa anlaşılan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Ben taktım. Hatun güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 güzelmiş gerçekten.teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 :) Şimdi bu ablamızın hikayesi şöle, Eurovisionda yarışmaya katılmış bi ara. Ale jestem diye bi parçayla... Tabii birinci falan olmamış, ama polonyanın folk müziğini cazla harmanlayan bi sanatçı oluverdi bu sayede :P Pat Metheny ile falan da albümleri var, ayrıca 1-2 sene önce İstanbul'a da gelmişti. Parçaları gerçekten özgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 [video]http://www.dailymotion.com/video/x5u70n_anna-maria-jopek-dont-speak_music?feature=oembed" width="459"> şeklinde don't speak coverını buldum az önce. naayyss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar